СЕСА с нов горещ и провокативен клип (ВИДЕО)

20696
СЕСА с нов горещ и провокативен клип (ВИДЕО)

Пищната сръбска дива CECA, която подготвя впечатляващо шоу за 21 август в Несебър, зарадва своите фенове с ново провокативно видео към песента “Dobro sam prosla”, част от последния албум на СЕСА - „Poziv”. Певицата отдавна обещава на почитателите си нов клип и сега определено е надминала очакванията им с високобюджетна продукция и нов аранжимент на хитовото й парче.

Горещите сцени, дело на режисьора Милош Надаждин, са заснети по време на престоя на звездата в Тайланд. В сюжета умишлено е търсен ефектът, да не си прилича с предходните видеоклипове на СЕСА, а да има сценарии и развръзка. Относно предизвикателните кадри певицата споделя, че образът на невярната жена от видеото и е напълно непознат. Примата на сръбската музика признава също, че не одобрява изневярата и никога не е била в подобна ситуация.

СЕСА се оглежда за по-голям терен за концерта в Несебър

Кралицата на балканската музика CECA беше у нас, за да оглежда подходящи терени в морския ни курорт Несебър. Според запознати СЕСА обм...

„Радвам се, че успяхме да пренесем позитивната енергия, която преобладаваше по време на снимките. Изключително съм щастлива, че видеото се харесва от феновете, защото за мен тяхното мнение е от най-голямо значение“, коментира СЕСА.

По всичко личи, че новият клип на сръбската дива се харесва от публиката, след като за 3 дни събра рекордните 200 000 гледания в сайта за видеосподеляне – YouTube:

Концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

СЕСА се завръща в България за мега концерт в Несебър през август

Слуховете се оказаха верни! Примата на балканската музика CECA ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com