Ромина Пауър разкрива всички тайни за Ал Бано

93101
Ромина Пауър разкрива всички тайни за Ал Бано

Ромина Пауър е известна с многостранните си таланти. Освен певица, дуетната партньорка на Ал Бано, през годините се е изявявала и като писателка, танцьорка и художничка. Затова и никак не е чудно, че дъщерята на холивудското величие Тайрон Пауър, този месец издава петия си самостоятелен роман.

Книгата е озаглавена “Ще те хвана за ръка” (“Te prendo per mano”) и е вдъхновена от личния живот на Ромина, която през годините се е сблъсквала с множество предизвикателства. Всички знаят любовната история между Ал Бано и Ромина Пауър – красивото момиче от САЩ, което се озовава в Италия, където успява да сбъдне всичките си мечти. История, която обаче има трагичен край с изчезването на дъщеря им Иления през 1994 г. Тогава дъщерята на актьорите Линда Крисчън и Тайрон Пауър се премества да живее в родината си, където прекарва години в безрезултатно търсене на детето си.

Точно преди Коледа Ал Бано и Ромина Пауър се събират в България

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър, ...

“Ще те хвана за ръка” разказва историята на майка и дъщеря, които с години сe отчуждават една от друга. Двете обаче трябва да стопят пропастта помежду си, когато майката е покосена от Алцхаймер. Тогава ролите се обръщат и миналото се превръща в блед спомен, а връзката им става по-силна от всякога.

Романът е автобиографичен – самата Ромина е преминала през същите изпитания във връзката със собствената си майка, а болката от загубата на най-голямата й дъщеря още не е отшумяла. Италианската критика вече определи книгата като литературнo събитиe, а медиите обявиха 2015-а година за “голямото завръщане на една от най-ярките ни звезди – Ромина Пауър”.

Ал Бано и Ромина Пауър ще изнесат грандиозен BEST OF концерт в Арена Армеец, с който ще зарадват българските си почитатели. На 16 декември двамата отново ще се съберат, за да изпеят най-обичаните си парчета - „Libertà“, „Felicità“, “Sempre Sempre” и много други.

Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК .

Изчезналата дъщеря на Ал Бано и Ромина Пауър бе обявена за мъртва

Съд в италианския град Бриндизи обяви официално за мъртва най-голямата дъщеря на италианския певец Ал Бано Каризи и бившата му съпруг...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com