Риана говори за сватба с Крис Браун

8485
Риана говори за сватба с Крис Браун

Барбадоската красавица Риана, чиято кариера е на върха, явно е решила полека-лека да позагърби професията си и да обърне внимание на личния си живот. Звездата вече говори за сватба с Крис Браун. 24-годишната певица споделила пред приятели, че иска да се омъжи за рапъра, с когото неотдавна се сдобри. Двамата се разделиха малко преди той да бъде осъден заради побоя, който й нанесе още през 2009 г.

"Никой от близките им хора няма да бъде шокиран, ако те ненадейно се оженят. Риана каза на свои близки приятели, че иска да се омъжи за Крис. Тя дори твърди, че никога нямало да го изостави, ако не беше вниманието на медиите. Те са страстни и когато си пийнат повече и двамата говорят за сватба", сподели близък източник пред сп. "Стар".

Новата песен на Риана оглави британската поп-класация

Барбадоската красавица Риана явно няма намерение да слиза от върха. Звездата оглави британската музикална класация с новия си сингъл "...

Миналата седмица Крис се раздели с приятелката си Каруеши Тран и според слуховете й предложил щедра сума пари. 23-годишният певец сложил край на връзката си с Тран заради подновената си близост с Риана и за да избегне всякакви лоши чувства, предложил пари на манекенката, за да си купи къща.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес