Рекордните 12 000 на SOLAR SUMMER този уикенд за ARMIN VAN BUUREN и MARCO CAROLA

35105
Рекордните 12 000 на SOLAR SUMMER този уикенд за ARMIN VAN BUUREN и MARCO CAROLA
Снимка: Кристиан Георгиев

Паметен и впечатляващ уикенд за SOLAR SUMMER 2014 – най-големият фестивал за електронна музика на Балканите събра рекордните 12 000 души за MARCO CAROLA (9 август) и ARMIN VAN BUUREN (10 август). Хиляди екзалтирани фенове танцуваха до сутринта, заедно с величията CAROLA и ARMIN.

Съботната вечер стартира ударно с участието на PHILIP CHERNIKOV, който се погрижи за засилването на положителните танцови вибрации преди появата на MARCO CAROLA. Италианецът не пощади родните фенове нито за секунда. CAROLA заля морския бряг с мощна техно вълна, която вдигна публиката и я остави на гребена на вълната до ранни зори.

Armin van Buuren направи грандиозно шоу в София

Armin van Buuren превърна София в петък, 15 март, в музикална столица на Европа. Хиляди фенове на електронната музика от цял свят препъ...

На следващия ден, световно признатият и обичан диджей ARMIN VAN BUUREN пък, за поред път оправда доверието и уважението на българската публика с емоционалното и паметно участие на SOLAR SUMMER. Специално изграденото и разширено пространство на CACAO BEACH едва успя да събере всички фенове на транс диджея. Хиляди високо вдигнати ръце танцуваха цяла вечер, осветени от ярката светлина на уникалното природно явление „супер луна“, което засили магията от музиката. АRMIN удължи сета си, за да изпрати нощта и посрещне изгрева в любимата си публика, която имаше честта да бъде част от последното му участие за сезона. Освен подкрепата на публиката, ARMIN беше в компанията на съпруга си, която танцуваше неотлъчно до него.

„За мен беше огромно удоволствие и радост да споделя последното си парти за лятото точно с българската публиката. Енергията и заряда, който носи е несравним. Благодаря, на всички които направиха това възможно и с нетърпение очаквам следващата ни среща“, сподели ARMIN броени минути след като слезе от сцената на SOLAR SUMMER.

Преди сета на ARMIN VAN BUUREN зад пулта на SOLAR SUMMER се качиха още младите и талантливи надежди JULIAN JORDAN, STEFAN POPOV и RUNO, които нажежеха обстановката и подготвиха публиката за появата на супер звездата.

Следващият уикенд сцената на SOLAR SUMMER ще посрещне MARK KNIGHT (15 август) и JAMIE JONES (16 aвгуст).

Билетите за SOLAR SUMMER 2014 се продават в мрежата на Eventim.bg, YALTA CLUB и Cacao Beach Club.

FEDDE LE GRAND развя българското знаме на CACAO BEACH

„Екслузивните, дълги сетове на SOLAR SUMMER са есенцията на лятото и клуминацията по време на турнето ми. Това е най-добрата публ...

Програма за SOLAR SUMMER 2014 до края на август:

15.08 Mark Knight (6 hours set)

16.08 Jamie Jones, Shaun Reeves

22.08 Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector

23.08 Sandy Rivera, Sonny Fodera

Рекорден брой посетители и епичен старт за SOLAR SUMMER

Над 7 хиляди посрещнаха двата поредни изгрева по време на първия SOLAR SUMMER уикенд на CACAO BEACH.  В несравнимата компания и ка...

29.08 Victor Calderone (6 hours set)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com