Рапър се кандидатира за президент на САЩ

8474
Рапър се кандидатира за президент на САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver

Известният американски рапър Уака Флока Флейм официално обяви кандидатурата си на предстоящите президентски избори в САЩ през 2016 г.

Изпълнителят направи съобщението чрез официален видеоклип, публикуван на интернет страницата на известното музикално списание "Ролинг стоун". Във видеото Уака Флока Флейм е облечен в класически червен анцунг и пуши марихуана, докато представя своят политически дневен ред.

Хилъри Клинтън, F.A.Q.

Бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън излезе на наистина голямата политическата сцена, след като стана ясно, че ще се опита д...

Сред едни от основните точки в неговата програма стои, разбира се, легализирането на марихуаната. Това обаче не е единственият обществен въпрос, по който рапарът има позиция. Според него учебната програма на подрастващите трябва да бъде променена, залагайки на усвояването на повече практически знания. "Ще учим децата на повече умения от действителността. Те ще учат моите текстове, преди да излязат от училище. Иначе ще се провалят и ще трябва да започват отново от трети клас", коментира рапърът своето предложение за образователна реформа.

Други теми от предизборния протокол на Уака Флока Флейм са и тези за правата на жените и социалното равенство между половете. "Имам чувството, че жените имат всички права, от които се нуждаят. Какво повече искат?", споделя още кандидат-президентът.

Своето виждане за политическия етикет също е една от темите, които Уака Флока Флейм засяга в обръщението си към избирателите. В типичната за по-либерално настроените и свободолюбиви политици стилистика той заяви, че не възнамерява да носи костюм, дори и когато е в конгреса, тъй като това би му причинило неудобства.

Въпреки всеобхватната политическа програма на новият кандидат-президент и неговото желания за активно участие в политическия живот, той едва ли ще успее да участва в настоящата кампания, тъй като е роден едва през 1986 и няма необходимата възраст, която ще достигне чак за изборите през 2024 г.

Бивш шеф на HP ще се опита да стане президент на САЩ

Бившият генерален директор на производителя на персонални компютри Hewlett Packard Карли Фиорина заяви, че има голяма вероятност да у...

Източник: БГНЕС

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com