Преди Великден: Да настигнеш мечтата си - Скалата

25427
Преди Великден: Да настигнеш мечтата си - Скалата

Фенове на Дуейн Джонсън, известен повече като Скалата, го подгониха с автомобил, за да се снимат с него. Нищо необичайно - но се оказва, че един от "гончиите" е хлапе, болно от рак, което винаги си е мечтало да се срещна със Скалата.

Ник Милър и приятелите му се разминали на пътя със Скалата, яхнал лъскав пикап. Тинейджърите веднага го познали, обърнали колата и хукнали да го гонят. Актьорът и бивш кечист отбил и спрял, решил, че това са хулигани, които се налага да научи на обноски.

Милър и приятелите му се снимали с Джонсън, взели автографи, после си тръгнали. Скалата качи снимки от необичайното запознанство в "Инстаграм", като написа: "Готина история за Великден. Карах си пикапа, когато видях тези хлапета да ме гонят с пълна газ. Запитах се: да продължа ли да карам или да спра? И в крайна сметка спрях".

"Слязох от пикапа, а това хлапе Ник се завтече към мен, прегърна ме и ми каза, че мечтата на живота му била да се запознаем. Каза ми, че е болен от рак и че аз съм вдъхновението му, помагащо му да се бори с болестта. Предстои му тежка химиотерапия и присаждане на стволови клетки. После се разделихме и всеки пое по пътя си".

"Карах и разсъждавах върху случилото се, а сълзите ми капеха. Мислех си за това колко крехък е животът, колко удивителна е вселената и колко яко, че се запознахме с това специално хлапе Ник Милър. Нека винаги да намираме време да благодарим, задето сме благословени... защото винаги има нещо, за което трябва да сме благодарни".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com