Почина дъщерята на Уитни Хюстън

17704
Почина дъщерята на Уитни Хюстън
Снимка: Getty Images / Guliver

На 22-годишна възраст почина намиращата се дълго време в кома Боби Кристина Браун, единствената дъщеря на америанската певица и актриса Уитни Хюстън.

"Тя най-накрая получи вечен покой в обятията на Господ", заявиха роднините в съобщение, цитирано от интернет-портал "Ентъртейнмънт тунайт онлайн".

Младата жена издъхнала в обкръжението на най-близките в един от хосписите на щата Джоджия. Боби Кристина Браун бе открита в безсъзнание на 31 януари във вана с вода. Тя бе откарана в болницата в Атланта, където лекарите я вкараха в изкуствена кома в опит да спасят живота й. Впоследствие състоянието й се влоши и тя бе преместена в клиника, където държат безнадеждно болни. Тогава телевизия Фокс нюз твърдеше, че пациентката се намирала "във вегетативно състояние".

Нейната знаменита майка бе намерена мъртва във вана в хотелска стая през февруари 2012 година. Според следствието Уитни Хюстън, притежателка на 6 музикални награди "Грами", е починала от остра сърдечна недостатъчност след употреба на кокаин. Баща на Боби Кристина е известният музикант Боби Браун.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com