Петя Раева възхити родния елит със светското събитие на сезона

31437
Петя Раева възхити родния елит със светското събитие на сезона

Петя Раева събра целия български хайлайф на бляскав и пищен коктейл, на който представи уникалния си продукт за отслабване "New Green Line" и специалното си здравословно 13-степенно меню, което бе създала ексклузивно за ресторант Ниагара – домакин на събитието.

Експерт по хранене номер едно в България се появи в целия си блясък и възхити елитарните гости, както с перфектен външен вид, така и с резултатите от упоритата си дейност в сферата на здравословния начин на живот, която развива от няколко години.Петя бе заложила на стилна масленозелена рокля от Bridal Fashion, която идеално подчертаваше невероятната й фигура.

7 хитри трика за горене на калории без упражнения

Всички се мъчим да свалим някой и друг килограм, което понякога може да се случи с минималния усилия, ако знаем какво правим. Не винаги...

По време на грандиозното парти, на което присъстваха повече от 400 гости, бяха наградени и трима късметлии, взели участие в специалната промоция на "New Green Line" и в. Стандарт продължила повече от два месеца. Щастливците, които бяха изтеглени сред стотиците взели участие в играта, останаха повече от доволни от щедрите награди: опаковки „New Green Line“, двете книги „Радостта от храненето“ на Петя Раева, превърнали се в бестселъри на пазара и голямата награда – вечеря в ресторант Ниагара.

"Изобщо не очаквах такова нещо, чувствам се ужасно щастлива! Благодаря на Петя Раева и на New Green Line!”, сподели през сълзи от вълнение една от печелившите Величка Пешева от София.

Не останаха безпристрастни и ВИП гостите на събитието. На луксозното парти присъстваха важни фигури от политическия елит, сред които министри от няколко правителства,депутати и дипломати. Събитието уважиха и някои от най-изявените бизнесмени в България. Както и представители на родния шоубизнес, сред които се откроиха имената на поп звездата Ирина Флорин, популярния пиар Евгени Минчев, главната редакторка на в. „Галерия“ Кристина Патрашкова,Ивана Скендерова, Калина Паскалева, Мая Вапцарова, Лиляна Ангелова.

Сваляне на килограми БЕЗ диета

Струва ви се невъзможно, но всъщност това е най-здравословният начин, по който да отслабнете - с режим на хранене. Трябва да разберете,...

Всички те останаха повече от очаровани от качествата на "New Green Line“ и от вкусовите достойнства на специалните кулинарни предложения на Петя, които вече стават официална част от менюто на ресторант "Ниагара“. Вече всеки, който посети реномираното заведение ще може да се наслади на наистина здравословни и вкусни ястия като брускети с леща „Белуга“, карпачо от сьомга, тартар от риба тон, ризото с черен ориз и зеленчуци, фантастичния десерт "Фантазия“ и др. Всъщност, голяма част от гостите започнаха да си поръчват от блюдата още по време на събитието. Почти всички изявиха желание да се сдобият и с опаковка от вълшебния продукт за редуциране на теглото, който дадоха дума, че ще започнат да ползват веднага, та да се вкарат във форма преди началото на летния сезон.

Онези, които вече се бяха доверили на "New Green Line“ пък с гордост демонстрираха резултатите от добавката за вталяване върху собствените си фигури пред останалите гости , а самите те цъкаха с език от удивление и възхищение.

Последно време "New Green Line“ се превърна в същински бестселър на пазара на хранителни добавки у нас, заради специалната си формула, комплексното си действие и шеметните резултати, които се постигат за кратко време. Сега по всичко изглежда, че ще затвърди тези си позиции, особено след предстоящото пускане на специалната LIGHT версия на таблетки. Качествата на реномирания продукт бяха демонстрирани и нагледно от самата Петя Раева, която, както се изрази водещият на събитието Драго Драганов е „най-добрата реклама на собственото си творение“. И действително, бившият народен представител, която успя да свали 32 кг още по време на мандата си преди шест години, изглеждаше повече от зашеметяващо. Тя не спря да се усмихва през цялата вечер, трогната от вниманието, с което я почетоха гостите й – на няколко пъти се образуваха опашки от хора, които се тълпяха да поздравят Петя и да й поднесат цветя.

Как най-добре се сваля биреното коремче

Най-добре се сваля биреното коремче с вдигане на тежести, а не с джогинг и фитнес упражнения, установи американско проучване, цитирано ...

"Когато е здрав, човек е щастлив, а когато е щастлив, той става красив“, сподели чаровната Петя Раева от импровизираната сцена и пожела на всичките си гости много здраве, радост и най-вече вътрешна и външна красота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com