Пенка: Хубави са ми гърдите, не бих сложила силикон

45633
Пенка: Хубави са ми гърдите, не бих сложила силикон

В събота, 18-ти януари, от 22:30 часа в „Поверително от NL” клюкарката Лиляна ще разкрие истината за случилото се с нея през тази седмица.

„В момента се води полицейско разследване по жалбата, която подадох в полицията след неприятния инцидент с мен. Аз самата нямам никакви телесни повреди. Според хипотезите на мои приятели не е изключено нападението да е свързано с ролята ми на клюкарка в „Поверително от NL”, коментира Лили.

Кой се бори за сърцето на Преслава

За първи път „Поверително от NL” няма да разкрие основните си гости предварително. Кои са те ще стане ясно в събота, 11 яну...

Нов скандален персонаж, с кодово име Мис Таен Агент, ще се появи в таблоида. Самоличността й ще остане тайна, тъй като ще действа под прикритие по следите на известните. Мисията й ще бъде да разнищва всички скандали, да търси доказателства, свидетели и улики.

Ще видите и втората, нецензурирана част на интервюто на двете риалити звезди, запознали се пред камерата на „Поверително от NL” – Пацо и Пенка. За секса, романтиката, клюките, лъжите, образованието и първия път – Пацо не се срамува да пита, а Пенка не се свени да бъде откровена. „Не бих си сложила силикон. Достатъчно са ми хубави гърдите – призна кандидатката за слава Пенка пред вечния ерген от Гълъбово и допълни: „Ако гаджето ми плати за импланти, бих си сложила. Що се отнася до мъжката гордост - размерът за мен няма значение”.

Папараците на Николета Лозанова тръгнаха по петите на Мариян Кюрпанов. Моделът бе провъзгласен за модна икона на 2013, което го прави желан гост на всички светски партита и лесна мишена за проследяване. Бдителният екип се ориентира по кафявото сако, с което Кюрпанов неизменно присъства на всяко събитие. Модната икона ще блесне в едно от най-забележителните стилови превъплъщения, разкрит в архивни кадри, с които разполага само Николета Лозанова.

Тази събота в „Поверително от NL” Джийсън Брад Люис ще разкрие истината за това бил ли е жертва на хулиганство. Наистина ли е бил нападнат и свързано ли е това със заплахите, които Георги, приятелят на Златка Райкова, отправи към екстравагантния изпълнител. Папараците на Николета Лозанова ще покажат и най-интересното от рождения ден на Русата Златка.

Бременна ли е Зара?

В първата събота на 2014-та година Николета Лозанова и клюкарката Лили събират в една лимузина най-горещите мъже на България. Компаният...

Фолк певецът Константин замени лъскавото оранжево Ламборгини с нов японски автомобил в стил „Бързи и яростни”. За целта изпълнителят се раздели с фантастичната сума от над 150 000 лева. Какво му попречи да се прибере с новата придобивка и кой му помага да се придвижи по-бързо?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com