Patrick Bodmer от M.A.N.D.Y. гостува на поредния Takeover в Yalta Club

11704
Patrick Bodmer от M.A.N.D.Y. гостува на поредния Takeover в Yalta Club

TAKEOVER продължава традицията да представя едни от най-интересните имена на съвременната електронна сцена с предстоящото гостуване на PATRICK BODMER от M.A.N.D.Y. – едната половина от суперуспешното дуо в основата на популярния лейбъл Get Physical. Немският диджей ще свири в Room 2 на YALTA CLUB на 23 март.

M.A.N.D.Y. е многозначителният акроним за проекта на приятелите от детинство Philipp Jung и Patrick Bodmer, създатели на уникална ниша в модерната електроника със своята завидна способност да селектират и издават качествена продукция за танцуване, която стои в основата на супеуспешния лейбъл Get Physical. Възходът му се дължи на вдъхновяващото музикално сътрудничество между M.A.N.D.Y., Booka Shade и DJ T., което се ражда първоначално във Франфурт и се развива стремглаво в Берлин с поредица от индивидуални и общи издания, които предизвикват интереса на специализираната публика и по-масовата електронна сцена. M.A.N.D.Y. печели публиката със своята романтична душа, техническа виртуозност и сериозна склонност да флиртува еднакво добре с електрохауса, филтрираното диско и интелигентното техно.

UMEK празнува рождения си ден в YALTA CLUB

Словенският диджей и музикален продуцент UMEK избра YALTA CLUB, за да отпразнува рождения си ден тази събота, 16 май, със специален сет...

Дуото е автор на огромния хит Body Language  от 2005 и една от най-успешните миксирани компилации за Fabric три години по-късно, която циментира репутацията им на едни от най-добрите селекционери в този стил. Помним ги и от изключителната компилация за Renaissance през 2009, описана от Resident Advisor като "зрялост, интелект и последователност... все рядко срещани неща напоследък." Philipp и Patrick знаят как да провокират съзнанието и телата на своите фенове брилянтни сетове, впечатляващо возиално представяне и още по-запомнящи се компилации като десетата част на Body Language от 2011. Богато въображение и запомнящ се звук на M.A.N.D.Y. разчитат изцяло на непрекъснатото преоткриване, пулсиращи бийтове и впечатляващи светлини. В дъното, както обикновено, стои музиката.

Билетите за събитието струват 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg или на място в YALTA CLUB. Възползвайте се от възможността да си закупите клубна карта TAKEOVER, която струва 80 лева и ви осигурява достъп до всички партита от поредицата до края на 2015 година.

ЗА TAKEOVER:

ТAKEOVER са Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. На досегашните издания на това събитие са гостували Martin Buttrich (един от създателите на Desolat), Dixon (две поредни години DJ  номер едно в класацията на Resident Advisor), Tiga (канадска техно/електроклаш легенда), Nick Curly (немски диджей и създател на супер успешните лейбъли Cécille Records и 8Bit Records), Martin Buttrich, Ali от Tiefschwarz и Stacey Pullen. Следващият гост на Takeover e Ame.

Rooftop парти на ІІІ етаж!

Проектът „Rooftop.city“ е вдъхновен от добрите ентъртейнмънт практики от Ню Йорк, Лос Анджелис, Париж, Лондон, Барселона и ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com