Парти за Необвързани: Spicy! Chili! Hot!

7348
Парти за Необвързани: Spicy! Chili! Hot!

От Club R твърдят, че в повечето случаи не е задължително да те оженят, преди да се запознаеш с човека, когото търсиш. Такъв беше случаят в предаването „Женени от пръв поглед“, в което те са мачмейкинг консултанти. Затова измежду дейностите им освен мачмейкинг и бързи срещи срещаме и партита за необвързани, които те провеждат всеки месец. През месец май емоциите се нажежават до огнените цветове на палитрата, за да избухнат в едно пикантно парти, което ще те отнесе сред дивите танци, страстната музика и горещата кръв на Латинска Америка.

Това е 30-тото парти от поредицата партита за необвързани, което ни показва, че с право можем да наречем организаторите опитни в запознанствата. Другите им проекти – успешните бързи срещи и мачмейкинг, също го доказват. С 30-тото си юбилейно парти те повтарят една доказано успешна тема.

Ново начало за необвързаните през март

Мартенските дни са разнообразни под влиянието на променливия характер на баба Марта, но някои неща не се променят, каквото и да е време...

Горещото парти, което се крие зад слогана „Нажежи емоциите!“, ще впечатли посетилите го с огнен дрескод. Облечи се в жълто, оранжево или червено, за да се впишеш в нагорещената обстановка. Ако нямаш дрехи в тези цветове, можеш да си с ветрило (за дамите) или сламена шапка (за господата). А ако дрескодът съвсем те затруднява, на входа ще има шалчета в необходимите цветове срещу входната такса.

При влизането на партито всяка дама ще получи червена, а всеки мъж – зелена люта чушка. Върху чушките има написана по една дума. Задачата е да откриеш кой от противоположния пол има същата дума на своята чушка. Всички двойки, които намерят другата чушка със същата дума, печелят по безплатен шот на бара.

Конкурси и танци: На партито отново ще се проведат различни конкурси, игри и танци с награди за най-активните - конкурси по ядене на люти чушки, уроци по латино танци и други. Измежду другите дейности, с които ще могат да се забавляват посетителите на партито, са импровизирани мини бързи срещи – три жени и трима мъже ще си общуват всеки с всеки за по 3 минути. Това е малко копие на големия формат, с който са познати Club R – отделни събития, в които 10 жени се срещат с 10 мъже за по 6 минути.

Една от другите любопитни възможности на партито е минимачмейкингът – при предварително попълнен и изпратен тест „Партньорски рейтинг“, който можеш да намериш на сайта на Club R, организаторите обещават да ти организират среща с подходящ за теб човек още на партито. Друго, което можеш да направиш на партито, е да провериш партньорския си рейтинг на място и да обсъдиш резултата с психолог.

Идва ТОТАЛНОТО парти на сезона!

Само ден ни дели от най-мащабното от поредицата партита FUTURE HEROES - специалното TOTAL издание! TOTAL, защото зад пулта в зала Христ...

Парти за необвързани: Spicy! Chili! Hot! се организира от Club R на 16.05.2015 г. от 20:00 ч. в клуб „Дали“ на ул. „Шипка“ 6.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com