Памела Андерсън влиза в политиката

28295
Памела Андерсън влиза в политиката

Американската актриса и модел Памела Андерсън е решила да се заеме с политика, съобщи RadarOnline. Това е разказал близък приятел на звездата, чието име не се съобщава. Андерсън е поискала да се посвети на благотворителността и на политическата дейност, след като миналия месец умря кучето й Джо, предаде БТА.

"Тя вече много години се занимава със защита на правата на животните, но след смъртта на Джо реши, че иска да посвети остатъка от живота си на благотворителността и политиката" - е съобщил източникът на изданието.

Памела Андерсън ще се бори срещу лова на делфини

Канадската актриса Памела Андерсън, която отдавна захвърли знаменития си червен бански костюм и прегърна каузата в защита на животните,...

Андерсън отново се е събрала със съпруга си Рик Саломон, с когото се бе скарала преди няколко месеца. Това й е помогнало да се оправи след смъртта на домашния й любимец. Сега актрисата е готова да се посвети на политиката.

През юли се разбра, че Памела Андерсън и филмовият продуцент и професионален играч на хокей Рик Саломон са решили да се разделят. Разводът можеше да стане втори за двойката. За пръв път двамата се разтрогнаха брака си през 2008 година, след като бяха женени по-малко от една година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com