Не пластична операция е променила лицето на Рене Зелуегър

58886
Не пластична операция е променила лицето на Рене Зелуегър
Снимка: Gettyimages

Рене Зелуегър нарече слуховете, че си е правила пластична операция, "глупави" и обясни промяната в лицето си с по-щастливия си живот, съобщиха в. "Мирър" и в. "Дейли експрес". Актрисата се появи почти неузнаваема на светско събитие в Холивуд в понеделник, придружавана от приятели си Дойл Брамхол.

"Радвам се, че хората мислят, че изглеждам различно! Живея различен, щастлив и по-пълноценен живот. Явно това си личи" - заяви актрисата пред сп. "Пийпъл". - Приятелите ми казват, че изглеждам спокойна. Здрава съм. Дълго време не се справях толкова добре. Натоварвах се нереално и графикът ми не ми позволяваше да се грижа за себе си. Вместо да си поема дъх, продължавах да тичам, докато се изчерпя, и не взимах правилно решение как да прикрия изтощението. Осъзнавах хаоса и в крайна сметка избрах различни неща".

Рене Зелуегър се обезобрази доброволно (снимки)

След като изчезна от светлината на прожекторите за няколко месеца американската актриса Рене Зелуегър се появи с напълно променено лице...

Според проф. д-р Фуат Юксел от клиниката "Лонгевита" обаче е "очевидно, че тя е преминала през няколко козметични процедури, за да промени вида на лицето си и да оформи контура, като поставяне на филъри в гънките между носа и устните и по бузите, за да изглежда лицето ѝ по-пълно, плюс ботокс около веждите за по-млад вид".

Според други специалисти за ефекта допринасят и не особено удачният тен, дължащ се на химически пилинг, както и неподдържаните вежди в неподходящ за лицето ѝ нюанс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com