Морган Фрийман и Джерард Бътлър пристигат у нас по Коледа

65637
Морган Фрийман и Джерард Бътлър пристигат у нас по Коледа

Холивудските актьори Морган Фрийман и Джерард Бътлър ще пристигнат у нас малко преди коледните празници, за да заснемат част от екшъна „Код: Лондон" (London has fallen), съобщава "Преса", позовавайки се на информация от представител на студио „Ню Бояна".

Към двамата се очаква да се присъединят Анджела Басет („Зловеща семейна история"), Арон Екхарт („Черният рицар") и Рада Мичъл („Сайлънд хил"). Първата клапа на филма ще удари в средата на декември, а работата ще приключи през януари 2015 г., допълват от екипа.

Джерард Бътлър скъса с румънската манекенка Мадалина Генеа

Холивудският актьор Джерард Бътлър се раздели с приятелката си Мадалина Генеа. Звездата от филма "300" имаше връзка с румънската манек...

„Код: Лондон" е продължение на филма „Код: Олимп" (2013 г.), в който терористи атакуваха Белия дом. Действието във втората част се развива изцяло в британската столица. Затова в софийското студио скоро ще започне изграждането на копия на някои от най-високите небостъргачи в Лондон. Декори в английски стил по-рано тази година бяха нужни за снимките на екшъна „Сървайвър", за който у нас пристигнаха Пиърс Броснън и Мила Йовович. От „Ню Бояна" определят бъдещия строеж като „много по-мащабен".

Все още няма информация кой ще седне на режисьорския стол на новия екшън. Сценаристи са Катрин Бенедикт и Крейтън Ротенбергър, работили по сюжета на „Непобедимите 3".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com