Моника Белучи на 50

69516
Моника Белучи на 50

На 30 септември 1964 г. светът се сдобива с една от най-красивите, страстни, но и умни жени - Моника Белучи.

Италианката се появява за първи път на екран през 1990 г. в телевизионния филм Vita coi figli на Дино Роси.

Моника Белучи започва снимките на "Любов и война"

Италианската кинозвезда Моника Белучи утре пристига в Требине, в Босна и Херцеговина, за началото на снимките в най-новия си филм "Лю...

Първоначално Моника Белучи започва да учи право в университета в Перуджа, но през 1988 г. се премества в Милано и подписва договор с модната агенция Elite Model Management. Скоро след това става една от най-известните манекенки в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 г. тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм. Говори свободно италиански, английски и френски и участва в продукции и на трите езика.

В продължение на 12 години бе омъжена за известния френски актьор Венсан Касел, от когото има две дъщери - Дева и Леони.

В свое интервю за Psychologies Моника Белучи споделя, че не обича шумните партита и безумно скучае на тях. Предпочита да се среща с приятели. „Имам нужда от истински, искрени отношения”.

Любовната история на Моника Белучи и Венсан Касел

Връзката между тези двама привлекателни и свободолюбиви личности съществува по свои собствени закони и правила, установени от Моника Бе...

Актрисата твърди, че разпознава фалшивите хора за 2 секунди.

"Днес жените имат всички шансове да не стават „износени” с възрастта.Това е фантастично. С годините придобиваме сила, увереност, маниер на поведение, които не сме имали на 20. Жените на възраст носят в себе си едно особено могъщество. „Точно затова отказах кариера в Холивуд. Аз протестирам вътрешно срещу това как Холивуд използва жените – актриси. „Използва” е точната дума. Ако преминеш 40 – край, ти си второ качество. Затова не бих могла да живея там.", споделя актрисата.

Белучи признава още: "Никога няма да съм слаба. По натура съм доста мързелива. Обичам да похапвам. Това съм истинската аз и не смятам са ставам неистинска."

Актрисата признава, че част от нея е "демонстративно женствена. Майчинството е другата част от моята женственост. Обичам да играя с образа си, това е забавно – да играеш играта на страстта. А да бъдеш муза и източник на вдъхновение за фотографите и режисьорите е прекрасно."

Моника Белучи даде първото си интервю за българска медия

Моника Белучи е жената, която всеки мъж би искал да притежава. Актрисата допусна екипа на “НепознатиТЕ”, за да даде първото...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com