Млък: Балканозавър

42575
Млък: Балканозавър

На 7 ноември група Млък! ще представи новия си албум Балканозавър в столичния клуб Микстейп 5.

Все по-ясно се забелязва желанието на музикантите да концептуализират посланията си - след галактическите пътешествия на Космическото прасе от предходния им запис, сега пред нас се изправя най-древното живо същество, открито на Балканския полуостров. Забавният герой вече се появи в първия сингъл от албума, а видеоклипът към него показа леговището на волните Балканозаври и бягството от родния резерват. Пътят му минава през шарения цирк на живота и го води към Балканокалипсиса, който ще донесе край на разрухата.

Виж кой спечели двойна покана за концерта на Таря Турунен

Georgi Terziev e човекът, който ще види нежното сопрано Таря Турунен този понеделник (3 ноември – б.а) на живо, в зала „Уни...

„Балканозавър” е записан в началото на пролетта в студио „На Вилата” в покрайнините на София, като е търсен максимално естествен звук. Заедно с обичайните за групата заигравания с пънк и тежки рифове, Балканозавърът уверено посяга и към неравноделните размери. Автор на обложката е младата художничка Милена Радева, а преди премиерата групата успя да заснеме и видео към няколко парчета на живо.

Балканозавър – официално видео

 

Димитър Граматиков напуска SOUNDPROPHET

Тази сутрин Soundprophet обявиха в официалния си Facebook профил новината, че басистът Димитър Граматиков е решил да се оттегли от банд...

"Хлапе"

"Роб до гроб"

Специален гост на софийският концерт ще бъде трупата за акробатичен пънк Адибас, а в края на ноември „Балканозавър” ще бъде представен и във Варна и Велико Търново.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com