Мисис България: Показаха най-ужасните ми снимки

116329

Българите са много изтормозени, затова се писаха такива негативни неща срещу мен. Така Мисис България Анита Желева обясни реакцията срещу себе си.

Мъчно ми е, че се сяда на компютъра и се пише така не само срещу мен, ами срещу много достойни българи. На въпрос дали г-жа Желева си харесва визията, тя отговори: „Какво значи това”. Медиите не пропуснаха да изберат снимките, на които изглеждам най-ужасно, оплака се Желева. И заяви, че не се дразни, че я наричат българската Памела Андерсън. Те, гърдите, не са най-важни, те са някакво допълнение, каза още Желева. На „Мисис Свят” търсят вътрешната ти красота. Желева добави, че на конкурса е имало много дами „с корекции”. Животът е кратък, няма време, опитвам от всичко. Този конкурс беше черешката на тортата за мен, завърши тя.

Новата Мисис България смайва: Вижте сами

След броени дни – на 19 ноември - е финалът на конкурса Mrs World 2014 (Мисис Свят 2014), който ще се проведе на Соломоновите ост...

Може би избрахте най-неподходящите си снимки, каза Яненка Люцканова, организатор на конкурса за България, пред Нова телевизия.

От 2000 година сме лизензианти на конкурса, който излъчва българската представителка за най-престижния конкурс за красота на омъжени жени. "Мисис Свят: е собственост на Дейвид Мармел. Всяка година той се провежда в различни държави – тази година беше в САЩ. Това обясниха Люцканова и пиарът Атанас Лазаров.

Едно от условията да се яви на "Мисис Свят" дадена кандидатка е да осъществява с благотворителна дейност. Анита Желева се занимава с такава дейност и в Лас Вегас, където имала ресторант. На въпрос дали този ресторант не е на мъжа ѝ – американски гражданин, отговорът беше, че тя е била много гостоприемна.

От 2000 до 2005 година конкурсът за "Мисис Свят" се излъчвал по варненска телевизия, след това е бил по bTV, в предаването „Огледал” и веднъж по Нова телевизия, в „На кафе”, където имало и гласуване на живо от зрителите. Тази година конкурсът в България е направен в „Златни пясъци”, уточни Люцканова.

Избраха новата "Мисис Свят 2014"

Конкурсът "Мисис Свят 2014" приключи, а победителка стана участничката от Беларус Марина Алексейчик, която впечатли журито с присъствие...

Има огромна разлика между „Мисис България” на Миглена Савова и нашия конкурс. Ние държим продукт, който е обозначен на латиница, подчерта Люцканова.

Припомняме, че вчера пиарът на конкурса за България г-н Атанас Лазаров каза ексклузивно за Actualno.com, че г-жа Желева не се е класирала за финалната фаза. На финала имаше 11 участнички, а призът грабна Мисис Беларус. Анита Желева си плати само самолетния билет до САЩ, уточни Люцканова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com