Миша Бартън: Майка ми ме краде

12330
Миша Бартън: Майка ми ме краде
Снимка: Getty Images/Guliver

Миша Бартън е завела съдебен иск срещу своята майка Наула Бъртън, в който я описва като алчна майка, която е вземала пари от заплатата на дъщеря си и в крайна сметка я е изхвърлила от имението й на стойност 7,8 млн. долара.

В изявление пред списанието "Пийпъл" адвокатът на актрисата Алекс Вайнгартен заяви, че от самото начало Нуала е изтегляла парите на дъщеря си като е заела поста на неин мениджър – позиция, за която тя няма нито опит, нито обучение.

Миша Бартън скъса с гаджето си

Миша Бартън, позната на зрителите от телевизионния сериал "Ориндж каунти: Кварталът на богатите", се е разделила с приятеля си, британс...

"Нуала в момента отказва да осигури на Бартън средствата, които е спечелила (и продължава да печели под формата на остатъчни плащания) за нейната работа като актриса, модел", се казва в изявлението.

Една от клаузите в иска е заради това, че майката на Бартън е скрила реалната сума от възнаграждението, което е трябвало да получи за предстоящия нов хорър филм с актрисата "The Hoarder". Според Миша тя е получила определено заплащане, което в последствие е установила, че е далеч по-високо, а майка й е прибирала разликата, както и 10% такса за мениджмънт.

Източник: БГНЕС

 

Миша Бартън отваря бутик за дрехи в Лондон

Американската актриса Миша Бартън откри свой бутик за дрехи в Лондон. Бившата звезда от сериала "Ориндж Каунти", която преди време раб...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com