Милица влиза в образа на Кристина Агилера

19103
Милица влиза в образа на Кристина Агилера

След като нееднократно Милица се закани от мястото си на катедрата на журито, че едвам се сдържа да „скочи“ на сцената, тази вечер тя ще изпълни любима своя песен.

На 14 април, от 20.00 часа в „Като две капки вода“ ще видим щурата актриса в образа на Кристина Агилера и от брюнетка, ще се превърне в изкусителна блондинка. Внучка на изследовател от Африка, отраснала в семейството на тромпетистка, Милица е възпитана с афинитет към музиката и любовта към природата. А как ще се справи с поредната си роля, ще видим от 20.00 часа по Нова.

Деян Донков очарова публиката в ролята на Луис Армстронг

След като миналата седмица не успя да присъства на живо в най-забавното предаване за звездни преобразявания „Като две капки вода&...

На нейното почетно място на катедрата на журито ще седне Графа – един от най-обичаните български изпълнители и продуцент на успешни български музиканти.

„Много ми е любопитно да проследя от съдийска позиция шоуто утре и нямам търпение да се изненадам от образите, които ще видя. Вкъщи сме фенове на „Като две капки вода“ и всеки път го гледаме с удоволствие“, сподели Графа, който миналата година се изяви на сцената на най-забавното предаване за звездни преобразявания като обърка зрителите кой е истинският Графа за изпълнението на Гъмов „Дим да ме няма“.

Васил Найденов, но този път от Неве, ще видим утре. Другият български изпълнител, който ще чуем, ще бъде бившият кандидат за президент, председател на партия и любимец на поколения българи – Светльо Витков. В неговия образ влиза един негов фен – Деян Донков. След като призна, че Марая Кери го е затруднила, Иво Танев ще трябва да се справи с още една блондинка с уникален глас – Адел. На Нети се падна неповторимата Арета Франклин, Мая ще бъде Едит Пиаф. Стефания ще бъде мъж за втори път – на нея се падна ексцентричния Бой Джордж, а Къци ще бъде поп дивата Риана. Водещият на сутрешния блок на Нова „Здравей, България“ Павел ще се преобрази като журито на „Големите надежди“ Любо Киров.

Как ще се справят участниците, ще разберем днес, от 20.00 часа по Нова.

Стивън Тайлър в Като две капки вода

Не една, а три пъти Мадона ще видим днес в най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода”. Неве, Нети ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com