Марта Вачкова: Аз нямам проблеми с килограмите си

63287
Марта Вачкова: Аз нямам проблеми с килограмите си

Тази събота, 1 февруари, „Поверително от NL” прониква зад вечната усмивка на Марта Вачкова, с помощта на близката й приятелка Катерина Евро.

Двете актриси се връщат с носталгия към времето, когато са се запознали и общата си история. Катето Евро не подминава и вечната тема около Марта Вачкова – битката й с килограмите. „Аз нямам проблем с теглото си! Нямам проблем с това на колко години съм, колко килограма съм, как изглеждам. Мога да танцувам повече от много по-слаби момичета. Мога да щурея повече от много жени”, възкликва Марта Вачкова. Какво изпитва Марта Вачкова към Слави Трифонов? В какви отношения са с бащата на дъщеря си Рада? За миналата и бъдещата любов - Марта Вачкова и Катето Евро откровено и емоционално пред камерата на Николета Лозанова, събота, 22:30, TV7.

Поп-фолк изпълнителят Илиян за бащинството

Тази събота поп-фолк изпълнителят Илиян ще покаже първата снимка на първородния си син пред „Поверително от NL”, 22:30, TV7...

Тази седмица в папарашките мрежи на ”Поверително от NL” са уловени три светски грации – Албена Вулева, Маги Желязкова и Цеци Красимрова. Защо Цеци, която от години живее в Барселона, бе забелязана от папараците на поредица светски събития? Как преминава работното ежедневие на една пенсионирана преследвачка на звезди и как се облича Албена Вулева? Защо е принудена да чисти колата си сама и за кого поръчва храна от суши ресторант прясно разделената от бащата на сина си Маги Желязкова? Истината знае само „Поверително от NL”.

Мис Таен агент на „Поверително от NL” хвана натясно една от най-коментираните телевизионни водещи – Ина Живова, която е спрягана за третата в новия светски триъгълник. Светският репортер на „Жените говорят“ и героиня от култовия БГ гангстерски сериал ще разкрие истината около широко тиражираната фантазия за връзката между нея и актьорът Александър Сано.

Клюкарката Лили също е в топ-форма. Антония Петрова и Алксандър Бередин, Михаела Филева, Нина Никол, Гентиана Халити и Гери Дончева са само част от „жертвите“ на Лили, която няма да пропусне да обсъди всеки детайл от облеклото и поведението им.

И още: Има ли интимна връзка между Лияна и Павел Чернев? Колко важна е благотворителността за блясъка на едно светско събитие? Лора Караджова ли ще бъде новата модна икона на България?

Пенка: Хубави са ми гърдите, не бих сложила силикон

В събота, 18-ти януари, от 22:30 часа в „Поверително от NL” клюкарката Лиляна ще разкрие истината за случилото се с нея пре...

„Поверително от NL” – градът е голям и папараци дебнат отвсякъде! Събота, 22:30, TV7

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com