Маги Халваджиян кани Лили Иванова в „Като две капки вода”

32784
Маги Халваджиян кани Лили Иванова в „Като две капки вода”

Поредното невероятно шоу поднесоха на зрителите на Нова участниците в най-забавното предаване за преобразявания в българския ефир „Като две капки вода“. Много усмивки, добро настроение и изумителни превъплъщения отново заляха ефира в седмия лайв на шоуто.

Миналата вечер гласуването беше много оспорвано, защото всички участници положиха невероятни усилия, за да се доближат максимално до образите, които трябваше да имитират. В крайна сметка след гласуването на журито и участниците на първо място застана Иво Танев. Публиката подкрепи мнението на четиримата съдии, като присъди своите 10 точки на брилянтното му превъплъщение в Лучано Павароти и изпълнението на Caruso. Така за победител на вечерта бе обявен Иво, който дари своята награда от 1000 лв. на „Фондацията на Христо Гешов за борба срещу хепатит“.

Деян Донков боядисва яйцата в събота

Дори един от най-големите християнски празници Великден няма да спре репетициите в „Като две капки вода”. На 21-ви, понед...

Веднага след него се нареди Неве, на която все нещо не й достига да заеме челната позиция. Въпреки че задачата й да се превърне в Адел я докара до сълзи, тя успя да изпълни брилянтно Skyfall. „Откъде извади този глас? Граничеше с гениалността” – похвали Хилда изпълнението на Деян Донков за „Ветрове” на Лили Иванова. Маги сподели, че се е чул с примата на българската естрада Лили Иванова, която е фен на шоуто и я очакваме като гост в „Като две капки вода”.

Нети отново извърши чудеса и направи страхотен пърформанс на Джъстин Тимбърлейк и My Love. Павел остана в дъното на класацията. От първото място миналият път Мая се озова плътно след Павел за Eruption. Къци ни върна към „Ако си дал” на Емил Димитров, а Стефания беше „едни гърди напред” пред Уитни Хюстън.

На сцената на „Като две капки вода“ зрителите отново видяха един от най-колоритните уастници в миналогодишното издание на предаването. Гъмов беше специалният гост на вечерта, а неговата задача бе да влезе в ролята на Oscar Benton. Изпълнението му на Bensonhurst Blues ни припомни защо именно той беше един от фаворитите на журито и публиката през миналата година. „Все едно никога не съм напускал сцената!“ заяви Гъмов след страхотното си участие на сцената на „Като две капки вода“.

Следващият понеделник от 20.00 часа по Нова ще видим: Стефания като Стенли, Мая - Бритни Спиърс, Павел - Мишел Тело, Нети - Барбара Стрейзън, Къци - Фреди Меркюри, Неве - 100 кила, Деян - Depeche Mode и Иво - Петя Буюклиева.

Милица влиза в образа на Кристина Агилера

След като нееднократно Милица се закани от мястото си на катедрата на журито, че едвам се сдържа да „скочи“ на сцената, таз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com