Мадона се появи с прекалено изрязани прашки

66336
Мадона се появи с прекалено изрязани прашки

Преди години Мадона разби границите с дантелените си ръкавици без пръсти и по този начин положи основите за днешните по-провокативни певици.

Лейди Гага, Кейти Пери, Ники Минаж, Кейша... те всички дължат кариерите си на Мадона, която успя да стане известна като истинска жена изпълнител, а не като пееща кукла.

Мадона продава имот за $23,5 млн.

Поп кралицата изостявя западната част на „Сентрал парк” в Ню Йорк. И се мести в източната на града. С този си ход „Ма...

Поп кралицата беше една от първите жени в шоубизнеса, които призоваха жените да не се срамуват от сексуалността си, а да я показват, пише "Дейли Мейл".

Когато дефилира с култовия конусообразен сутиен, тя беше въплъщение на женската сила, сексапил и власт.

Но решението на 54-годишната Мадона да покаже своето изключително тяло в изрязано бельо на сцената изглежда повече като отчаян акт на застаряваща жена, която се опитва да убеди света, че все още става.

След като преди време тя си показа гърдите по време на концерт, в понеделник в Маями певицата се появи с изключително изрязани прашки, под които прозираха бикини в телесен цвят.

Виенската опера връчи престижна награда на Пласидо Доминго

Испанският тенор Пласидо Доминго получи най-високото отличие на престижната Виенска опера, Почетен пръстен, за своите 45 години присъ...


Не сме крайни пуритани, но гледката определено не ни харесва. Прекалено много голотия и то пред погледите на хиляди.

Мадона може да се похвали с милиони долари в банковата си сметка. Тя е една от най-успешните певици на всички времена, която все още е обичана от феновете. Макар че има страхотно тяло за годините си, благодарение на редовни тренировки и стриктна диета, тя трябва да се укроти малко. Или поне да не показва толкова често гола плът, защото все пак е на 54 и има 4 деца.

Източник: IWoman.bg

Future Heroes: музикална фабрика за бъдеще

Близо декар закрита площ в индустриална зона, огромно хале с две допълнителни специални помещения, модерна вентилация и техническо обор...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com