Луна предложи брак на Борисов

16802
Луна предложи брак на Борисов

Фолкпевицата Луна се обясни на премиера Бойко Борисов и му предложи брак във „ВИП Брадър”. Целта на връзката била животът на хората в България да стане по-добър.

„Четох преди време едно интервю на премиера, че живеел като куче. И аз се чувствам като премиера. Той живее като куче. И аз живея като куче заедно със стотиците вложители, чийто съдби бяха объркани с фалита на една банка. Объркаха им се животите. Нищо друго не ни остава. Затова ще му предложа брак на премиера. Той пък може да ми издигне кандидатурата за президент. Той е човек от народа. Аз съм момиче от село и много обичам хората. Ако той продължава да се мисли за обикновено момче от народа, аз пък се имам за обикновено момиче от народа, родено между двете най-велики столици Плиска и Преслав – Шумен, и предлагам брак на премиера.

Борисов и Ненчев продължават да работят заедно

След завръщането си от официалното посещение в Алжир днес, 1 октомври, министърът на отбраната Николай Ненчев се срещна с министър-пред...

И ако аз съм избрана от Бог да вляза между вашите редици, г-н Борисов, бих дала живота си, ако е необходимо, за да видя народа на България да живее по-добре. Особено през последните години искам да видя хората да живеят по-добре. Искам целят български народ да живее прекрасно в 21 век и да не се страхува.

Ще ви пея сутрин на ушенце, ще ви величая вечер с оди, умея и да рецитирам", обърна се певицата към премиера, предаде БЛИЦ.

"Животът е един и ние искаме да го живеем, така както заслужаваме. Искам хората да са усмихнати и да не се страхуват", заяви още тя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com