Лора Караджова: Бременна съм и съм много щастлива

102828
Лора Караджова: Бременна съм и съм много щастлива

Нарочената за непослушно момиче Лора Караджова, най-сетне се кротна . Тя има сериозна връзка и вече е бременна.

“Бременна съм и съм много щастлива. Мисля, че е дошъл точният момент за това, което ми се случва в момента”, заяви Лора пред 24 часа.

Енрике Иглесиас - непринудено секси

Енрике Иглесиас коментира видеото към последната си песен "I`m A Freak" и призна, че клипът към парчето не е сниман секси умишлено. "Н...

Така Лора Караджова описа как се чувства сега, когато очаква първото си дете. Още не знае пола на бебето, а докторите са определили термина в началото на есента.

Баща на детето е Валентин Славов - занимава се с киокушин карате и зимни спортове. Двамата се запознават именно покрай екстремните спортове, но стават по-близки миналата година. Той е с 4 години по-малък от певицата - през юни ще навърши 28 г. Преди два месеца двамата се появиха заедно на вторите годишни хип-хоп награди. Тогава за първи път демонстрираха чувствата си един към друг.

“Аз умишлено отидох с него, за да спрат всички спекулации, че имам връзка с всеки, с когото направя дует. Исках да покажа, че имам сериозна връзка и човек до себе си”, разказа Караджова.

Певицата има планирани участия и концерти до края на юни. И иска да изпълни всичките си ангажименти. “Все още коремът не ми личи много, дори танцувам на сцената. Ходя и на фитнес. Но правя само упражнения, които не натоварват корема.” Заедно с нея на тренировки ходи и Диляна Попова, която също е бременна в 4-ия месец.

Дженифър Анистън не може да се примири с неизбежното остаряване

Актрисата Дженифър Анистън била обсебена от външния си вид, което започнало да тревожи годеника й Джъстин Теру. "Дженифър не може да с...

В деня, в който медиите гръмнаха, че Лора Караджова е бременна, баща й Данчо Караджов реши да изнесе концерт в нейна чест. Фронтменът на Сигнал обеща невероятно запомнящо се събитие, в което да полеят бъдещето му внуче.

Паметното напиване ще е другият четвъртък - 17.04, след полунощ. Ако се чувства добре и не й се гади, Лора също ще присъства на концерта на баща си.

Снимка: Facebook, Андрей Деновски

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com