Лепа Брена нагости Лейди Гага

26935
Лепа Брена нагости Лейди Гага

Наскоро сръбските медии хванаха Лейди Гага да похапва сръбски специалитети в прочутия ресторант на легендарната певица Лепа Брена, който се намира в Златибор. Емблемата на балканската музика, която подготвя впечатляващ концерт за 24 октомври в София, е собственик на най-прочутото заведение “Ajriš pab” в красивата планинска местност, любима дестинация на местните знаменитости.

Миналата седмица Гага посети западната ни съседка, придружавайки годеника си Тейлър Кини, който бе на снимки в страната. Двойката първоначално бе засечена в един белградски ресторант, където за първи път опита традиционна сръбска кухня, която много им хареса. Последната вечер обаче звездите отседнаха в красивия тузарски курорт Златибор и по препоръка на техни близки приятели вечеряха в заведението на Брена.

Лепа Брена няма търпение да се срещне с българската публика

Символът на балканската музика Лепа Брена сподели, че е изключително нетърпелива да се срещне с българските си фенове на концерта, койт...

Говори се, че на Лейди Гага много й харесали специалитетите там, като най-голямо впечатление и е направило домашното прошуто, което известната певица „поля“ с чаша бира.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 24 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

Медийни партньори на събитието са Actualno.com и iWoman.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com