Култовият сериал „Досиетата Х“ се завръща с нови епизоди

25208
Култовият сериал „Досиетата Х“ се завръща с нови епизоди

Любимият на хиляди хора по света сериал от 90-те години на миналия век „Досиетата Х“ се завръща на малкия екран. Ще бъдат заснети шест нови епизода от поредицата, а Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън ще влязат отново в емблематичните си роли на агентите Мълдър и Скъли. Създателят и изпълнителен продуцент Крис Картър пък ще надзирава процеса, съобщава The Verge.

„Досиетата Х“ се излъчваше в продължение на девет сезона, а след края на сериала през 2002 г. бяха заснети и два игрални филма. „Взехме си 13-годишна почивка. Добрата новина е, че сега светът е много по-странен от преди и имаме интересни възможности за сюжетни линии“, заявява Картър.

Как "Досиетата Х" промениха телевизията за 20 години

Любимият сериал на цяло едно поколение "Досиетата Х" навърши днес 20 години от излъчването на първия си епизод. Историите за извънземни...

Шестте епизода ще бъдат излъчени по Fox. Не за първи път телевизията възражда славата на позабравен сериал. Преди време тя излъчи нов минисезон на поредицата „24“, като рейтингите бяха много високи, а пък в Amazon започнаха масово да се изкупуват предишните сезони. Без съмнение същият успех – ако не и по-голям – ще постигне и „Досиетата Х“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com