Кристен Стюарт: В Холивуд цари фалш

26355
Кристен Стюарт: В Холивуд цари фалш
Снимка: Getty Images

Актрисата Кристен Стюарт, позната с ролята си на Бела в поредицата "Здрач" разкритикува фалша, който преобладава в Холивуд. Според нея опитите на някои звезди да се преструват, че на снимачната площадка цари мир и любов са ужасни.

"Усещам се, че казвам неща, които чувам от другите, въпреки че си мисля, че това са лъжи. Мразя това", заяви Стюарт пред списание "Салон".

24-годишната актриса знае повече от останалите за химията на снимачната площадка, тъй като е имала кратка връзка с женения режисьор, 43-годишния Рупърт Сандърс, който е с 19 години по-възрастен от нея. Това се случи по време на снимките на "Снежанка и ловецът" през 2012.

Кристен също така се чуди защо винаги трябва да има дълбока и значима причина да изиграе определена роля. "Хората често питат дали избирам ролите си, защото се опитвам да променя себе си или начина, по който хората ме възприемат. Това не е така", каза тя.

В последния си филм "Все още Алис" Стюарт играе заедно с номинираната за "Оскар" Джулиан Мур, където Мур е в ролята на професор по лингвистика в начален стадий на Алцхаймер. Любимката на тийнейджърите се надява да привлече вниманието върху това опасно заболяване.

"Ние предприемаме голяма стъпка към преодоляването на проблем, който се омаловажава. Това е нещо много реално. Има толкова много изолация, самота и много срам, а не трябва да е така", казва актрисата.

Радост за почитателите на Ед Шийрън - певецът готви нов албум

Ед Шийрън е започнал работа над трети свой албум. Вдъхновението за него му дошло по време на коледните празници, съобщи Контактмюзик. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com