Кралското бебе получи предложение за участие във филм

15004
Кралското бебе получи предложение за участие във филм

Новороденият принц Джордж получи предложение за епизодична роля при откриването на новата снимачна площадка на любимия семеен сериал на британците - "Коронейшън стрийт"

Новото студио е разположено в град Салфорд близо до Манчестър и на рязането на лентата неговите продуценти възнамеряват да поканят и родителите на правнука на кралицата - принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин. 

Водят кралското бебе на гроба на Даяна

Голямото желание на принц Уилям е да отведе сина си на посещение на гроба на баба му - покойната принцеса Даяна, в имението на семейств...

Джон Уистън, директор на творческия екип на сериала, заяви пред вестника: "Би било прекрасно Кейт, Уилям и Джордж да дойдат на откриването. "Коронейшън стрийт" има историческа връзка с кралското семейство, така че ще посрещнем подобаващо и най-новото му попълнение!" 

Дядото на принца на Кембридж - принц Чарлз, за кратко се появи в сериала през 2000 г., след като се включи в честванията по повод 40-ата годишнина на култовата за британците телевизионна поредица. Филмови кадри от срещата му със собственичката на фризьорски сало Одри Робъртс /Сю Никълс/ бяха монтирани и излъчени в един от епизодите. 

По същия начин ще се процедира и с принц Джордж, ако евентуално се появи с родителите си при откриването на снимачната площадка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com