Концертът на СЕСА в Несебър разпали война в шоу средите

12911
Концертът на СЕСА в Несебър разпали война в шоу средите

Мега концертът на СЕСА, който ще разтърси Черноморието на 21 август в Несебър, се оказа ябълката на раздора за българските шоу среди. За събитието в интернет пространството усилено се носят всякакви и всевъзможни слухове и неверни твърдения относно това кои певици ще подгряват кралицата на Балканите. Във връзка с всички тези публикации организаторите на концерта съобщават, че достоверна информация за събитието може да бъде получена единствено и само от тях.

Както вече беше обявено, шоуто в Несебър ще започне точно в 19:00 часа с ударна едночасова програма на Галена и Преслава. След тях на сцената ще се качи Анелия, която допълнително ще нажежи публиката преди дългоочакваната поява на примата на балканската музика СЕСА.

Пускат ограничен брой допълнителни седящи места за концерта на СЕСА

Феноменалният интерес към грандиозния концерт на сръбската мега звезда, до който остават само два дни, е причина организаторите да пусн...

Напомняме, че самата СЕСА лично е избрала подгряващите изпълнителки, които не слизат от върховете на родните класации в последните години.   

Мега-концертът на звездата на сръбската музика е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: FEN TV, Канал 3, в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, Jenata.bg, Хайлайф, радио Веселина, радио Зорана, радио Кракра, радио Мая, Канал 0, радио MiXX, Фолк радио Бургас, Радио 1, Mall Varna, Grand Mall Varna, Атлетик Фитнес, Plaza Burgas Mall, Cashterminal, Cine Grand.

 

СЕСА продаде "Арена Армеец"

Остават близо два месеца до дългоочаквания мега концерт на сръбската звезда СЕСА в най-голямата столична зала „Арена Армеец&ldquo...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com