Кобилкина: Искам пълна промяна

20996
Кобилкина: Искам пълна промяна

Причината за развода ми не е трети човек. Това разказа известната сексоложка Наталия Кобилкина пред Нова тв.

Тя призна, че решението за раздялата било взаимно, защото двамата с мъжа й мечатели за различни неща и беше категорична, че до последно двамата не са имали проблеми в секса.

12 култови бисера от Наталия Кобилкина (18+)

1. „По-добре да сте честни и искрени с мъжете, защото така биха ви оценили. Ако това е вашия човек -той ще изчака. Ако не &ndash...

„Това е като с мъдреците – знаеш, че не трябва да са там и ще е болезнено, но трябва да ги махнеш”, сподели Кобилкина. Тя каза, че не се чувства виновна, че се развежда. Имало неща, които въпреки всички усилия, които човек полага, не можело да се предотвратят.

Проблемите в брака й се появили през последната година. В деня, след като взели решението да се разведат, Кобилкина трябвало да води семинар за победителите. „Три дни ревах. Всичките ми приятели терапевти ми правиха скайп сесии, за да съм в състояние да си върша работата”, призна Кобилкина. Тя сподели, че от време на време плаче, но знае, че решението й е за добро и този период ще мине.

„Искам друг живот и пълна промяна”, категорична е Кобилкина.

„В момента ми е ок да съм сама. Имам много оферти от мъже, които дори искат да се оженя за тях”, разказа Кобилкина. След като станало ясно, че се развежда, тя получила стотици имейли от жени, които преживявали същото и й признали, че решението й им е дало смелост.

И Гуен Стефани се развежда

Американската певица Гуен Стефани и британският китарист Гавин Росдейл са подали молба за развод след близо 13 години брак, съобщи Нова...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com