Кметските избори изместват концерта на Лепа Брена два дни по-рано

11629
Кметските избори изместват концерта на Лепа Брена два дни по-рано

Обявените за 25 октомври местни избори изместват концерта на Лепа Брена в София. От наложилата се промяна обаче най-щастливи ще са многобройните фенове на певицата, защото ще видят на живо своята икона два дни по-рано от първоначално обявената дата. Дългоочакваното шоу на емблемата на балканската музика в зала „Арена Армеец“ ще бъде на 22 октомври (четвъртък), вместо на 24 октомври, който е обявен за „Ден за размисъл“.

Организаторите информират, че закупените вече билети важат без допълнително презаверяване за новата обявена дата – 22 октомври. Мястото и началният час на събитието остават без промяна.

Лепа Брена нагости Лейди Гага

Наскоро сръбските медии хванаха Лейди Гага да похапва сръбски специалитети в прочутия ресторант на легендарната певица Лепа Брена, койт...

Самата Лепа Брена потвърди гостуването си, въпреки наложилото се изменение, и сподели радостта си, че ще се срещне с българската публика дори по-рано от планираното. „Очаквам с голямо нетърпение концерта в „Арена Армеец“. За мен българската публика винаги е била особено специална и се радвам, че срещата ми с нея ще е по-рано.“ – заяви Брена.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

Actualno.com е медиен партньор на събитието

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com