Кейт Уинслет отрича любовни преживявани с Леонардо Ди Каприо

46553
Кейт Уинслет отрича любовни преживявани с Леонардо Ди Каприо
Снимка: Getty Images / Guliver

Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо са развили една много особена връзка помежду си от времето на снимките на "Титаник", съобщава британското издание на "Мари Клер" в последния си брой.

Феноменалният успех на филма промени живота и кариерите и на двамата актьори. Приятелството им никога не е преминало във фаза на романтична връзка, споделя актрисата, за голямо съжаление на някои от техните фенове.

Леонардо Ди Каприо още е приятел с Кейт Уинслет

Актьорът Леонардо Ди Каприо смята колежката си Кейт Уинслет за един от най-истинските хора, които е срещал през живота си. Звездите са...

"Струва ми се, че причината, поради която нашето приятелство продължава да съществува, е, че между нас никога не е имало романтични чувства. Доста хора ще останат разочаровани, научавайки това, още повече че в колективното съзнание се е запечатало убеждението, че между нас е пламнала любов от пръв поглед и че по време на снимките ние сме си разменяли милиони
целувки. В действителност в това няма нищо вярно", заявява британската актриса в интервю за изданието, предаде БТА.

Кейт посочва, че Леонардо винаги е виждал в нейно лице "един от приятелите си". "Никога не съм била глезла. Трябваше да се стегнем, бяхме много млади и работехме при невъобразими условия, за нас тези снимки бяха истинско изпитание". Така че през всичките тези години, изминали след "Титаник" Кейт Уинслет и Ди Каприо са останали просто много добри приятели, нещо, което двамата неоднократно са припомняли по  различни поводи.

"Лео и аз имахме своеобразна телепатична връзка помежду си. Познаваме се от толкова отдавна и успяхме да съхраним приятелството си. Зная какво мисли Лео, познавам начина, по който той работи, същото важи и за него", заявява Кейт Уинслет, добавяйки с шеговит тон, че Лео е "любовта на живота й".

Признание на актьора подкрепя казаното от нея: "Споделяме еднакво чувство за хумор, смеем се на едни и същи неща, тя не ми позволява да се взимам насериозно. Има нещо вълшебно между нас двамата".

Синът на Кейт Уинслет се казва "мечо"

Актрисата Кейт Уинслет избра доста необичайно име на сина си, предаде БГНЕС. Предвид факта, че бащата на момченцето се казва Нед Рокен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com