Катя от Ритон на корицата на „Плейбой"

215113
Катя от Ритон на корицата на „Плейбой"

Поканихме Катя от „Ритон" по очевидни причини. От близо 30 години тя е жената мечта на поколения българи. Това казва Христо Запрянов, главен редактор на „Плейбой" и „Максим" по повод това, че Катя ще е на корицата на декемврийския брой на сп. „Плейбой", който ще излезе на 28 ноември.

„Още през 80-те години искаха да ме снимат гола в киното. Тогава отказах и се разминах с кариерата на актриса. Преди 10 г. ме поканиха в „Плейбой", но аз прецених, че имам и други качества, освен че гола изглеждам добре", каза пред „Преса" новоизпечената корица и поясни решението си: „Този път приех, защото това е „златно издание", културно. За него позирам полуоблечена със загатната еротика. Има и интервю с мен и със Здравко. Него пък го снимаха съвсем облечен, чак до врата! Никога не съм имала нужда от преживяването да ме видят гола. Но този „Плейбой" е съвсем различен", допълни Катя от „Ритон".

Феномена се готви да купи бразилската версия на Playboy

Бившата футболна звезда Роналдо води преговори за покупката на бразилската версия на Playboy, предаде БГНЕС. Цената, за която се прег...

„Отдавна у нас зрее идеята за „облечен проект", разкри Христо Запрянов. Според него форматът на списанието не е порнографски, нито еротичен. Пълната голота е забранена и в САЩ. Много звезди като Марая Кери и Джесика Алба са позирали облечени за американския „Плейбой".

„Точката G на мъжа е в главата. Целта ни като аудитория са онези, които се вълнуват не само от откровената голота. Поканихме Катя от „Ритон" по очевидни причини. От близо 30 години тя е жената мечта на поколения българи. Сега е актуална покрай участието си в „Музикална академия", а и има какво да покаже, без да се срамува", аргументира се Запрянов. От изданието запазили фотосесията в пълна тайна, макар да е снимана преди повече от месец. Те обвързват предстоящия брой с 60-ата годишнина от излизането на първия брой на мъжката библия в Америка и 10-годишнината от първия конкурс за плеймейт в България.

„В броя ще представим и 12-те финалистки за „Плеймейт 2013". Те олицетворяват момичето, в което да се влюбиш, а не силиконовата чалга култура, с която се борим", каза главният редактор на „Плейбой" и добави: „С Катя от „Ритон" се връщаме към класиката. Въпрос на чест е за изданието, както в Америка в него са се снимали Барбра Стрейзънд и Доли Партън също облечени. Новият брой е провокация и експеримент едновременно."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com