Явор Бахаров заминава за Африка, канят го в риалити

14830
Явор Бахаров заминава за Африка, канят го в риалити

Явор Бахаров стяга багаж за сафари. Актьорът е сред най-ухажваните участници за риалитито „Африка: Звездите сигурно са полудели!”, съобщава „Монитор”.

Това е напълно непознат за родната публика телевизионен проект, в който популярни, атрактивни и изненадващи за българската аудитория лица ще покажат неподозирани качества и умения.

TILT тръгва в 24 града в Германия

На 9 май един от най-успешните български филми TILT започва да се разпространява по кината в Германия - в 24 града, съобщават продуцент...

Предаването е по лиценз на световното Stars Safari, собственост на Sony Pictures Television, и е сред рейтинговите козове на bTV за новия сезон. Освен с Бахаров продуцентите от Paprika Latino преговарят със спортисти, политици и изпълнители, част от които с успехи зад граница.

Съотношението между мъжете и жените, които ще живеят в най-екзотичните кътчета на Черния континент, е с превес на нежния пол. Снимките на формата започват до дни, а в основата на концепцията му са изпитания за ловкостта и силата на духа. Участниците ще се адаптират към племенния живот на бушмените, а приключението им ще премине от тучната савана при река Чобе до сърцето на пустинята Калахари, от опасните блата при делтата на Окаванго до страшните хълмове до Моколоди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com