Имало ли е кастинг за жена на Том Круз?

20884
Имало ли е кастинг за жена на Том Круз?

Том Круз упорито отрича слуховете, че сциентолозите са организирали своеобразен "кастинг на булки" преди да се ожени за Кейти Холмс. Всички тези слухове са били чист пиар и нищо друго.

Но запознати все пак твърдят, че прослушване за съпруги е имало. То е направено, за да се види дали бъдещата изгора на звездния актьор няма да представлява заплаха за Сциентоложката църква, предаде БГНЕС. "Кастингът" е бил необходим особено след проваления брак на Круз с Никол Кидман. Той е проведен от съпругата на един от главите на "църквата", която в много страни, включително Германия, попада под ударите на закона.

След раздялата на Том с Кейти Холмс отново плъзнаха подобни слухове. Твърди се, че има готова кандидатура за сърцето на холивудския любимец. Това е 24-годишна актриса с ирански корени Назанин Бонияди. Избраната за "важната мисия" дама е получила нареждане да се раздели със своя приятел. Младата дама е заподозряла нещо нередно след "случайна" среща в ресторант с Том и една прекарана нощ заедно. Актрисата не отвърнала с необходимата охота на щедростта на Круз и нещата приключили.

Редактор: Калина Здравкова

Богатият Том Круз не успял да си плати сметката в ресторант

Актьорът Том Круз не успял да си плати сметката от 220 паунда в британски ресторант. 50-годишният милионер, направил "шокиращо" посеще...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес