Грандиозно откриване на най-новия мол в София

85321
Грандиозно откриване на най-новия мол в София

С грандиозна гала вечер започна откриването на най-новия търговски и развлекателен център в столицата – София Ринг Мол. ВИП събитието се проведе на 5 ноември вечерта, ден преди молът да отвори врати за първите си посетители. Сред гостите на гала вечерта бяха известни имена от света на бизнеса и обществения живот. Всички те бяха приветствани с добре дошли от инвеститорите на проекта - Джон Кустас, президент и генерален директор на Danaos Group, и Василис Фурлис, президент на борда на Fourlis Group. Те изказаха благодарности на екипа, стоящ зад създаването на проекта и на всички свои партньори, без чиято работа и подкепа изграждането на най-модерния разлекателен търговски център в страната не би бил възможен. По няколко думи за проекта споменаха и архитектът на София Ринг Мол Ернесто Клингенберг, както и специалният гост на събитието – лидерът на ГЕРБ – Бойко Борисов.

Sofia Ring Mall – различният търговски център

Пространство и светлина – това са първите две думи, които идват на ум, когато човек влезе в новия Sofia Ring Mall. Официалното от...

"Преди 11 години посетих тази красива част на София в околностите на Витоша и бях смаян от природната красота само на 5 км от центъра на града, заяви Джон Кустас. - Започнах да събирам поземлени имоти и създадох най-големия цялостен парцел в София с площ около 300 000 кв. м. Визията беше да се създаде най-големият интегриран проект за търговско-жилищно застрояване, който да донесе ново качество на живот в този град. Преди години нищо не напомняше за картината, която виждаме днес. Околовръстният път беше с едно платно, задръстен и пълен с дупки. Нищо не беше застроено в този район. Днес виждате най-големия, динамичен и забавен търговски комплекс в България, който беше създаден в близост до петлентов околовръстен път. И това е само началото. Търговското застрояване ще продължи паралелно с жилищното, за да бъде създадена най-голямата еднократна инвестиция в България, която надхвърля 400 милиона евро. Всички тези години, когато извършваме този проект, нашата визия беше подкрепена от общината и от правителството. И специално от г-н Бойко Борисов - в началото като кмет, а след това и като министър-председател. Ето защо сме много щастливи, че той е сред нас, за да открие този мол".

Символичният старт на новия мол беше даден с обратно броене и впечатляващи пироефекти и фойерверки. За доброто настроение на гостите на гала вечерта се погрижиха водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков, както и Любо Киров.

Никос Ксеталис пред Actualno.com: София Ринг Мол е търговски център от ново поколение

Никос Ксеталис завършва Техническия университет в Крит със специалност инженерен мениджмънт през 1989 г. Той има сертификат и от Бизнес...

Сутринта на 6 ноември София Ринг Мол отвори вратите си и за първите посетители. В 10:00 часа, след официално прерязване на лентата в присъствието на кмета на София Йорданка Фандъкова и кмета на община "Витоша" Валери Йорданов, инвеститорите и мениджмънта на търговския комплекс посрещнаха с добре дошли хилядите посетители, които бяха дошли в деня на откриването. Всички те се насладиха на танц на ансамбъл Българе и на музикално изпълнение на гайдари.

"Освен че София Ринг Мол е едно прекрасно място, в което всички ще се забавляваме, тук ще бъдат открити нови 1500 работни места, което в момент на криза е от изключителна важност за града", сподели госпожа Фандъкова.

През целия ден на откриването, както и през следващите дни, най-новият мол ще продължава да радва гостите си с десетки изненади, подаръци и забавления за малки и големи. Дните на откриването на София Ринг Мол обещават да бъдат наистина специални и заради организираната томбола с множество различни интересни награди, както и голяма награда - ваучер от 5 000 лева, които ще трябва да бъдат похарчени в мола за 2 часа. Победителят ще бъде изтеглен в края на ноември.

Нов мол за 120 млн. евро отваря врати догодина

Поредният търговски комплекс от типа "мол" ще отвори врати в София през март 2014 г. Това увериха инвеститорите в комплекса Sofia Ring...

На ниво 1, до магазин notosgalleries ще бъде поставена голяма сцена, на която през първите 4 дни след откриването ще се случват множество забавления. Първа на нея ще се качи победителката от миналия сезон на XFactor - Жана Бергендорф, а в следващия ден с таланта и заразяващата си усмивка ще ни радва първият победител от известното шоу – Рафи. На медния глас на Любо Киров пък ще можем да се насладим в събота, 8 ноември, а с истински рок ще ни радват легендите от D2 в неделя, 9 ноември. Освен с многото песни, София Ринг Мол се е погрижил за настроението на посетителите си и с много танци и атрактивни представления на гимнастички, балет "Нова", латино и джаз банди, както и безплатно рисуване на карикатури за всеки, който желае. Атракция обещават да са и двойниците на любими филмови герои, които ще се разхождат сред гостите, както и специално обособения атрактивен кът за снимки.

Най-малките посетители на търговския център също няма да останат пренебрегнати. Оригами, рисунки, куклено шоу и други забавления очакват малчуганите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com