Грандиозен екшън и мащабни каскади на финала на "Под прикритие"

16062
Грандиозен екшън и мащабни каскади на финала на "Под прикритие"
За първи път българска телевизия излъчва сериал 16:9

Тази неделя приключва втори сезон на „Под прикритие”.

За финала на култовия сериал, продуцентите и екипът обещават взривоопасен екшън и каскади, невиждани в български сериал до сега. За целта през уикенда екипът засне сцени с участието на СОБТ (Специализиран отряд за борба с тероризма), каскади с конвой от няколко автомобила, престрелки, опасен скок - каскада с кола и дори хеликоптер. Какво ще се случи и кой ще излезе жив от опасната игра на пари, власт и престъпления – зрителите ще разберат тази неделя по БНТ1.

Ивайло Захариев за проблема с наркотиците

Актьорът Ивайло Захариев, който нашумя с главната роля в сериала на БНТ „Под прикритие”, за първи път говори откровено за п...

В последния епизод на „Под прикритие” зрителите ще видят как Мартин докладва на Попов за плановете на Джаро да извърши сделка с фалшиви пари и да напусне страната. Мартин е отчаян, тъй като е пуснат за национално издирване и Попов е безсилен да му помогне.

Полицаят под прикритие знае, че без преки доказателства не могат да арестуват Джаро и той ще се измъкне. Преди полицаите да ударят печатницата на Джаро, Мартин краде от нея диск с файлове за фалшивите банкноти. Междувременно Куката е притеснен, че са започнали масови арести и иска да се покрие временно. Джаро разбира, че печатницата му е затворена и заплашва семейството на Попов. В това време Мартин подхвърля диска от печатницата в жилището на Джаро. Попов и Нешев обискират апартамента на боса и го задържат по обвинение за фалшифициране на пари....

Продуцентите са подготвили още една изненада за зрителите: последният епизод на хитовия сериал ще бъде излъчен във формат 16:9. БНТ е първата телевизия, която ще излъчи в ефир български сериал в този формат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com