Гергана напусна Къртица

23342
Гергана напусна Къртица

Зрелищната Битка от Арената в събота вечер, върна финансовото превъзходство на Групата пред Къртицата, която поведе със 66420 лв. на 61930 лв. Играта „Въздух, огън и вода” превърна в истински герои някои от Заселниците, а други – обрече на провал.

ММА боецът Георги доказа, че е най-бързият участник в Базата и донесе на отбора си флагче от най-голямата височина, която трябваше да преодолее. Високият 210 см. волейболен играч Евгени Иванов се предаде пред това изпитание и „наказа” отбора си с по-малка сума. Манекенката Виктория Джумпарова мина хладнокръвно през огнения тунел и спечели уважението на всички мъже в Групата.

Женски дуели и мъжки приказки за секс в Къртицата

В дейли епизода на Къртицата 2, предстои да видите третото завръщане на вечнооцеляващия герой Емил Русев. След кратък престой в Изола...

Разговорът за момичетата от кориците и провинциалните момчета, докара гарда Емил Каменов до нови философски висоти. Той убедително заяви, че мъжът е мъж, когато той подсигурява подслона, храната, водата и ... тока. И че хубава жена от кориците на списание, надали ще става за домакиня, каквато си търси. В тон със същия между полов дуел се оказа и поредното Изкушение, което изправи Георги пред офертата да жертва 1500 лв. от сметката на Групата, за да вечеря насаме с Ивайла Бакалова. ММА звездата отказа на тая съблазън и уточни, че двамата с Мис България са от две различни Вселени, които очевидно няма да намерят обща точка на пресичане.

Кулминацията на съботният екшън в Къртицата 2 дойде с номинациите на Групата, която изненадващо, за пръв път заби 4 от своите копия пред Евгени Иванов – Пушката. Най-прикритият и дипломатичен участник в Базата прие обвиненията за лоша игра и подозрително поведение, и отвърна спортсментски на удара. Евгени заби своето копие пред Борислав, който поведе в номинациите и се изправи в елиминационния тест с Гергана. 23-годишната студентка по право загуби битката с Боби и напусна играта с признанието, че не е Къртицата. Казанлъшкият плейбой си спечели потънал в мрак Изолатор със 150 плъха в него. Спасението към Базата е ключ, който той трябва да открие в рамките на 24 часа. Или да накаже с 5000 лв. Групата, за да се върне предварително.

Боби обяви война на всички, които го номинираха, а каква стратегия ще предприеме след завръщането си, предстои да разберем в следващите епизоди.

В Базата останаха 11 участници, 7 напуснаха играта завинаги. Коя е следващата жертва на Къртицата и какъв ще бъде новият жокер, който ще подскаже подмолните й ходове, гледайте следващата седмица по TV7. Не пропускайте и живите включвания от Базата – всеки делничен ден от 11.30 ч. до 12.30 ч.

Лов по време на махмурлук в Къртицата

Тази вечер в Къртицата 2, ловната дружинка ще бъде сформирана след старателен анализ, кой в Базата е най-трезвен. Пиянският запой за ро...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com