Гей порното обърна поглед към Джъстин Бийбър

56027
Гей порното обърна поглед към Джъстин Бийбър
Снимка: Getty

Канадския тийнидол и попзвезда Джъстин Бибър публично е получил предложение от гей страницата в интернет Men. сom да се изяви като порнозвезда срещу хонорар от 2 млн. долара, съобщава "Дейли бийст".

Партньор на ​Бийбър в екстравагантното сексуално упражнение щял да бъде действащият за сайта на договорни отношения Джони Рапид. От "Дейли бийст" коментират, че предложението изглежда сериозно.

"Ще бъде много лесно. Аз ще свърша по-голяма част от работата, ти ще дойдеш само за няколко часа и ще си тръгнеш с два милиона долара", казва Рапид във видеоклип, адресиран към попидола. Не е много трудно човек да си представи какво има да върши Рапид в евентуалната "двойка", след като е уточнил, че щял да свърши повечето работа.

Намериха причина за по-малкото бракове - "розовата" индустрия

Голямото разнообразие на безплатни порнографски материали в интернет е виновно за увеличаването на броя на хората, които не искат да ...

Според Саманта Райдър, пиар и мениджър по продажбите на Men. сom, Рапид бил Джъстин Бибър в света на порното. "Това, което двамата могат да направят заедно, ще бъде като в рая", допълва Райдър. По нейните думи ако се съберат двамата пред камера, заедно ще бъдат лошото момче на поп музиката и лошото момче от гей порното.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com