Финалистите в X Factor щурмуват голямата сцена и излизат пред многохилядна публика

33660
Финалистите в X Factor щурмуват голямата сцена и излизат пред многохилядна публика

Финалистите в X Factor щурмуват голямата сцена и излизат пред многохилядна публика. На 10 ноември, пред пълна зала в Арена Армеец новото поколение музикални звезди на България ще открие грандиозния концерт на групата ФОНДАЦИЯТА. Талантите от шоуто ще представят обща песен и ще предадат щафетата на едни от най-големите легенди в българската музика. Финалистите вече активно се подготвят за голямото музикално събитие, като до последно ще запазят в тайна дали ще изпълнят българско парче или световен хит.

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще излязат пред хилядите фенове заедно с трима много специални гости – Валди Тотев и Георги Марков от “Щурците” и Константин Цеков от “ФСБ”. Концертът на ФОНДАЦИЯТА, продуциран от АРТИШОК ще започне акустично и нежно, но ще продължи доста “по-твърдо” и на “повече гласове”, предвид вокалните гости. Самият Кирил Маричков сподели, че “няма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер“. Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев”, добавя още Кирил Маричков.

Жана Бергендорф се срещна лично със Саймън Кауъл

Победителят от втория сезон на X Factor в България, Жана Бергендорф, се завърна от изключително успешната си визита в Лондон. Само...

Подгряването за концерта на ФОНДАЦИЯТА ще започне още тази вечер на сцената на X Factor, когато именно супер групата в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански („Те“) и самият Дони ще бъдат специални гости. След тяхното изпълнение обаче ще настъпи развръзката за двамата финалисти, които ще се борят в днешната вечер на елиминациите.

Каква ще бъде последната дума на журито? Кой ще напусне шоуто и кои ще бъдат песните, които участниците ще извадят като свой „жокер“ за спасяване, ще разберете тази вечер, от 22.00 ч. по НОВА.

Билетите за концерта на ФОНДАЦИЯТА на 10 ноември се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, вериги магазини Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич, На Тъмно, а в работно време и от офиса на Тикетпортал – ул ”Цар Иван Шишман” №7. Касата на “Арена Армеец” ще работи и в събота и неделя от 10 до 18ч.

 

Новият X Factor на България е Жана

Новият X Factor на България се казва Жана Бергендорф. След безапелационнoто си представяне във финалната вечер, тя зае първо място и ос...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com