Facing The Sun стартира нова платформа Urban Beatz

30491
Facing The Sun стартира нова платформа Urban Beatz

След като създадоха най-успешния YouTube канал в България с над 40 милиона гледания и 115 000 абонати, лейбълът Facing The Sun (включващ имена като Ъпсурт, 100 Кила, Лора Караджова, Криско и Young BB Young) стартира нова платформа – Urban Beatz, която ще дава възможност на млади и независими артисти да разпространяват по-ефективно музиката си в Интернет и същевременно да печелят от това.

Urban Beatz предлага всички услуги, които досега ползваха единствено артистите на Facing The Sun, а именно управление на права и разпространение на дигитален контент, монетизиране на кликания в YouTube и Vbox7, както и продажба на парчета в най-големите онлайн музикални магазини в света - iTunes, Google Play, Amazon и още над 30 сайта за легален даунлоад на mp3.

Betoko ще зарадва всички хаус ценители в Club Mania

Amnesia Milano - Explosion в Club Mania вече се доказа като предпочитаното място за парти ценителите, след като диджеите Mendo и Miguel...

В канала Urban Beatz артистите ще имат пълна свобода в изразителните средства, така че освен клипове, ще могат да слагат там обръщения към феновете си, мейкинги и бек стейдж видеа. Освен в Интернет, Urban Beatz ще предлага разпространение на музикална и видеопродукция през мрежата на Facing The Sun, включваща национални и регионални радиа и телевизии, както и разпращане на промо парчета до най-добрите диджеи в клубовете из цяла България.

Стартът на канала Urban Beatz бе на 8 август, а първото видео качено там е премиерно - новият клип на набиращата популярност рап група Central Side „Скачам бясно”.

Повече за Central Side:

Емил Христов,Васил Петков и Марин Митев (Емо,Васко и Марин) основават пловдивската група Central Side през 2006 г. Преди това се занимават с хип-хоп по отделно, но тяхното приятелство и влечение към този стил музика ги обединява в една обща идея, а именно да сформират Central Side.

Този петък смазваща нощ в Club Mania

На 9 август (петък) Renesanz са подготвили поредната незабравима техно нощ в Club Mania със специални гости едни от най-горещите имена ...

Както всяко начало и тяхното не е лесно,започват в най-импровизирани условия, като повлияни от задокеанското звучене на хип-хопа, идеята им е да въведат собствен новаторски стил в България.

С тяхната музика момчетата искат да спомогнат за съживяването на този стил в страната. Виждайки ответната реакция от това, което правят разбират,че има смисъл от тяхната идея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com