Envision на Smallman излиза на плоча

8821
Envision на Smallman излиза на плоча

След няколкомесечно забавяне от страна на фирмата производител, най-сетне виниловото издание на третия албум на smallman - "Envision" е факт. Момчетата ще представят първата си плоча с две listening партита в Пловдив и София, на които ще се срещнат с фенове. Предвидена е и мултимедийна част с кадри от миналогодишните концерти на групата, както и тематична музика, селектирана от специални гости. Входът и за двете събития е свободен.

Партито в Пловдив ще се състои навръх Великден, 12 април, в Bee Bop Cafe (под Lucky Cinema), а началният час е 20:00. За музиката преди и след слушането на плочата ще се грижи Здравко Гулов от независимото XRaydio.

SMALLMAN свириха пред пълен MIXTAPE 5

Два дни след великолепния концерт на smallman, Villagers of Ioannina City и Concrete Sun, сме отпочинали и готови за равносметката. А т...

В София smallman ще бъдат на 14 април в B-Side на клуб Mixtape 5, като началото отново ще е в 20:00. На него двама от закупилите плочата с "Envision" ще намерят в нея и билет за организирания от Rawk'n'Roll концерт на японската пост-рок сензация Mono, който ще се състои на 18 април в същия клуб. Селекцията на музикалния фон ще направи Краси Москов от радио Z-Rock.

И на двете събития магазинът Threechords Record Store ще предлага мърчъндайз на десетки имена от алтернативната музикална сцена.

За повече информация следете събитията във Facebook:

Пловдив:

Виж кой спечели двойните покани за концерта на Smallman

Alex Raichev и Philippa Paskaleva са двамата ни победители от играта "Играй и спечели три двойни покани за концерта на Smallman. И два...

https://www.facebook.com/events/1588605871380221/

София:

https://www.facebook.com/events/1807416762817436/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com