Елвис е жив... и е на Марс

22702
Елвис е жив... и е на Марс

Любителите на теорията, че Елвис Пресли е жив, вероятно ще зарадват да научат, че докато НАСА прави история с откритието на вода на Марс, търсач на извънземни е намерил Краля на рока на Червената планета, пише в. "Дейли експрес", цитиран от Дарик.

Търсачът на извънземни Скот Си Уоринг от САЩ, редактор на UFO Sightings Daily, редовно преглежда снимки от марсохода "Кюриосити" на НАСА в търсене на извънземен живот.

Водата на Марс била много малко за развитието на живот

Количеството течна вода на Марс, чието наличие потвърдиха в понеделник, 28 септември, учените от НАСА, е прекалено малко за развитието ...

На сайта си Уоринг гордо е публикувал съобщението, че е открил извънземна фигура, която гледа от възвишение в посока към марсохода. Търсачът не крие, че първоначално не е разпознал Краля на рока в изображението.


"Хора, открих тази фигура на снимка от "Кюриосити". Отначало сметнах, че това просто е поредната ми извънземна находка, но когато увеличих снимката път пъти, установих, че фигурата напомня на човек, изправен на два крака. След още по-внимателно взиране установих, че това не е просто извънземна фигура, а поразително подобие на Елвис Пресли с прочутия му перчем и екстравагантния му бял сценичен костюм", разказва Скот Си Уоринг.

С откритата на Марс вода ще си правим оранжерии

Откритите солени ручеи на повърхността на Марс може да се използват като източник на вода за бъдещите колонии на Червената планета, вкл...

Търсачът на извънземни допълва, че това е десетата фигура, която открива за последните три години, но от НАСА са пренебрегнали всичките му находки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com