Елена полетя в цирк „Балкански”, Сани смая минувачите с открит урок по салса

25043
Елена полетя в цирк „Балкански”, Сани смая минувачите с открит урок по салса

В Седмицата на салсата в Dancing Stars всички участници бяха „подложени” на различни упражнения, за да успеят да се отпуснат максимално – както психически, така и да подчинят тялото си на един от най-горещите латиноамерикански танци - салсата.

С летящ старт се завръща Елена на сцената на Dancing Stars. За да може да се отпусне още повече в танците, Елена буквално полетя на манежа на цирк Балкански без предпазни въжета, обезопасителни мрежи и без дубльор. Така хубавата Елена доби увереност, вярва в себе си и е готова да се завърне на дансинга.

Албена Михова отпадна от Dancing Stars

Истински холивудски екшън се разигра на сцената на Dancing Stars снощи. Танцувалната сага приключи завинаги за Албена Михова и нейния п...

Партньорът на Сани Жекова Симеон пък я заведе на открито, където пред погледа на много хора, Сани трябваше да покаже своята артистичност, без да се смущава. Бронзовата световна медалистка по сноуборд, която признава, че е срамежлива, успя да „разчупи” леда и да се отдаде на салса ритъма, подкрепяна от минувачите „Витошка” в София.

За втора седмица Dancing Stars раздава най-красивите рокли в играта „Принцеса на бала”. От днес до четвъртък на обяд всеки, който отговори на въпроса „Кой танц ще запомните от Мика на сцената и защо?” в официалната Facebook страница на Dancing Stars може да спечели уникалния тоалет на Мика Стоичкова от изпълнението на нейния валс. Роклята е изработена специално за шоуто от копринен шифон, щраусови пера и камъни Сваровски.

Какво очаква другите участници в Седмицата на салсата, ще разберем утре, от 20.00 часа по Нова.

 

Красивата Саня Илиева ще танцува в Dancing Stars

Саня Илиева – красивата актриса и съпруга на Ники Илиев ще се впусне в танците този четвъртък от 20.00 часа по Нова. Тя се вклю...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com