Дръм-енд-бейс парти №1 в света Hospitality пристига директно от Лондон

26934
Дръм-енд-бейс парти №1 в света Hospitality пристига директно от Лондон

София става домакин на най-добрата марка дръм-енд-бейс събития в света – HOSPITALITY! Датата е 26-ти април, мястото е Зала 3 на НДК, а организатори на HOSPITALITY Bulgaria са EventEase.

Специално за събитието пристигат трима от главните заподозрени от култовия британски дръм енд бейс лейбъл Hospital Records, чието музикално меню е неизменна част от програмата на най-престижните световни фестивали за електронна музика. Именно London Elektricity, Fred V&Grafix и Etherwood ще подготвят за най-големите ценители една първокласна бас вечер, която ще се проведе в просторната зала 3 на НДК. Към тях за една разтърсваща вечер ще се присъедини и небезизвестният майстор на микрофона MC WREC. Залата с прекрасната панорамна терaса на 7-я етаж на НДК, ще бъде снабдена със сериозен звук и осветлeние, отговарящи на всички изисквания на световния лейбъл. Не пропускай една тотална „Бас Болница“ и вземи своя билет сега на изключително достъпните цени от 20 и 25 лв. За най-големите фенове се предлага и специален ВИП билет на цени от 45 и 50 лв., в който е включен мърчандайз артикул от Hospital Records и други изненади.

Най-добрите артисти на Shogun Audio и дебютният проект на Стефан Попов в Ялта

Този уикенд класираният на 25-то място в световната класация за най-добър клуб – YALTA, не само ще ни запознае с новия си проект ...

LONDON ELEKTRICITY /Hospital Records, London, UK/

Един от бащите на HOSPITAL RECORDS – LONDON ELEKTRICITY, е замесен в дръм енд бейс-а още от 90-те и през годините се утвърждава като топ продуцент и DJ, забъркващ необичайна смесица от тежък дръм, лек джаз и соул. 2011-та е една от най - запомнящите се години за двигателя на HOSPITAL RECORDS, белязана с излизанетo на 5-ия му студиен албум Yikes!, записан с меките вокали на талантливата шведка Elsa Esmeralda.

FRED V&GRAFIX /Hospital Records, London, UK/

Акцентът на предстоящото издание на HOSPITALITY BULGARIA определено ще са младото и обещаващо дуо – FRED V&GRAFIX и по-конкретно първият им прясно издаден самостоятелен албум Recognise, който ще представят на българските фенове. Свежото попълнение на HOSPITAL RECORDS от 2011-та се присъединяват към лейбъла с емблематичния си микс “Find My Way“, а в последствие издават заедно епичните: “Major Happy”, “Purple Gates” и “Goggles EP”, които автоматично ги правят главни „лекари“ в най-популярната дръм енд бейс болница в света.

ETHERWOOD /Med School Music, London, UK/

Tри седмици до Solar Easter Trinity

Oстават само три седмици до третото издание на SOLAR EASTER TRINITY. Силният подбор на артисти, които ще вземат участие във фестивала,...

Още един от младите таланти на дръм енд бейс-а – ETHERWOOD, ще се присъедини към безкрайната нощ на 26-ти април. Красивите завладяващи бийтове и дълбоки мелодии му носят признание от хиляди фенове по света, а ние засега можем със сигурност да твърдим, че миксирането му се получава повече от добре, защото само за изминалите две години издава за HOSPITAL RECORDS разтърсващите “Give it Up” и “Spoken”.

MC WREC /Brighton, UK/

С над 15 години зад микрофона, 7 световни турнета, зашеметяващи лайфове от Ню Йорк до Токио, Jon Bailey по-известен като MC WREC спокойно може да бъде определен като един от най-бързите и опитни в бранша. Именно той ще се погрижи за поддържане на „тротиловата атмосфера“ в Зала 3 на НДК – бъдете там!

Билети:

Ранно Пиле: 20/ 25 лв. само в магазин Яко /Граф Игнатиев 43/ или резервирай на 088 6 33 33 67.

Swingin’ Around The World каца в София тази събота

The Smugglers Collective никога не изпускат възможност за интересно парти. Сега, когато София се сдоби с нов клуб с оригинална концепци...

Стандартни: 25/ 30 лв. в Eventim.bg и Ticketportal.bg /НДК, к-ци Booktrading, Офис 1/

ВИП: 45/ 50лв (отделен вход, merchandise артикул от Hospital Records, отделна зона с пряка видимост към сцената и 6 /шест/ алкохолни hospital-шота. Mърчандайз артикулът и купонът за алкохолните шотове се получават на място на входа на събитието)

Следете събитието на:

https://www.facebook.com/events/1461910160697618/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com