Долче и Габана обидиха децата на Елтън Джон

19500
Долче и Габана обидиха децата на Елтън Джон

Елтън Джон призова за бойкот на облеклата с марката Долче и Габана. Решението му идва след като отговор на единия от италианските дизайнери, Доменико Долче, определи като "синтетични" децата, заченати чрез оплождане ин витро.

Заедно със съпруга си Дейвид Фърниш, Елтън Джон отглежда две деца, родени от сурогатна майка. Той осъди "архаичното мислене" на Доменико Долче.

Елтън Джон прибира по половин милион на участие

Ако сте се притеснявали за финансовото състояние на сър Елтън Джон, вече можете да спите спокойно. Оказва се, че той печели по 500 000 ...

"Как се осмелявате да определите моите прекрасни бебета като "синтетични", написа музикантът в социалната мрежа Инстаграм.

"Вашето архаично мислене е напълно остаряло като колекциите ви. Никога повече няма да нося "Долче и Габана" #BoycottDolceGabbana", призова певецът.

Елтън Джон реагира на интервю на Доменико Долче. "Раждаш се от баща и майка... Най-малко, поне така трябва да става, и затова аз не съм много убеден в децата, родени от химията, синтетичните бебета, от утроби под наем, заяви роденият в Сицилия Доменико Долче пред италианското списание за мода Панорама.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com