Джон Траволта заведе жена си на ваканция в Париж

6110
Джон Траволта заведе жена си на ваканция в Париж

Въпреки че смущаващите разкрития около актьора Джон Траволта продължават, той реши да прекара няколко дни в Париж в компанията на съпругата си Кели Престън.

Актьорът се възползвал от пролуката в календара си преди предстоящото представяне на новия филм на режисьора Оливър Стоун "Диваци", за да замине на ваканция във френската столица със съпругата си.

След снимките на филма "От Париж с любов" 58-годишният актьор е почитател на френската столица и се стреми да идва в града по няколко пъти в годината, предаде БГНЕС. Но за разлика от предишните си визити Траволта бил преследван от множество папараци, докато се отдал на шопинг в бутика на Шанел на булевард Монтен.

След това двамата актьори отишли на обяд в ресторант Л`Авеню. За да опровергаят слуховете за раздяла, те започнаха да показват все повече жестове на нежност при публичните си изяви. На 23 септември Траволта ще получи награда от международния кинофестивал в Сан Себастиан, който ще отличи също така Оливър Стоун, Юън Макгрегър и Томи Лий Джоунс.

Редактор: Калина Здравкова

Кели Престън напусна Джон Траволта

Кели Престън и Джон Траволта са разделени, пише списание National Enquirer. 49-годишната актриса е казала на приятелите си, че "чашата...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес