Джерард Бътлър бори стреса с пътешествия

7456
Джерард Бътлър бори стреса с пътешествия

Джерард Бътлър сподели, че продуцирането и актьорската игра в екшън трилъра "Код: Олимп" са го подложили на толкова голямо напрежение, че трябвало да се спаси с околосветско пътешествие.

Шотландският актьор участва и продуцира новия екшън трилър и разкри, че напрежението го накарало да обиколи света, за да си почине след края на снимките.

Джерард Бътлър вече мисли за деца

Холивудският актьор Джерард Бътлър бил вдъхновен да създаде семейство след края на снимките на новия си филм. 43-годишният Бътлър е г...

"Бях в Шотландия, Англия, Италия, Швейцария, Тайланд, Мексико, Колумбия по най-различни причини. Но най-вече заради пътуването, просто посетих определени места и се видях с приятели...Но най-интересно ми беше в Тайланд, където станах монах. Посещавах много храмове", разказа Бътлър.

44-годишният актьор призна, че съчетаването на роли пред и зад камерата е тежко и едва не полудял, опитвайки се да ги балансира. "Трябва да ви кажа, че понякога е тежко, когато продуцираш и усещаш това бреме. Няколко души ми припомниха колко луд съм станал, докато бяхме по средата на снимките. И аз признавам, че наистина е така", заяви Бътлър. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com