Джейми Дорнан се отказва от продълженията на "50 нюанса сиво"

51412
Джейми Дорнан се отказва от продълженията на "50 нюанса сиво"

Джейми Дорнан обяви, че няма да участва в продължението на "50 нюанса сиво", като основна причина за това посочи недоволството на съпругата си - Амелия Уорнър. Двамата са родители на 15-месечната Дулси. Амелия не крие, че не е гледала филма и в същото време изпитва силно притеснение от еротичните сцени, в които главен участник е нейният мъж, предаде Стандарт нюз.

Въпреки унищожителните отзиви за филма, за никой не е тайна, че именно той изстреля Джейми Дорнан от модел на бельо и изпълнител на малки роли към голямата слава. Самият Джейми сподели, че напълно приема критиките към филма и споделя една част от тях.

Пет причини да не харесваш "50 нюанса сиво"

След като Мадона се изказа пренебрежително за "50 нюанса сиво", сега това сториха и "вещите в занаята". Мадона оплю романа на Е.Л. Дж...

В интервю за Mirror, Джейми споделя за съвместната си работа с Дакота Джонсън, че тя не му е дала "нищо с което да работи". Актьорът открито обвини дъщерята на Дон Джонсън и Мелани Грифит, че не е била достатъчно опитна, за да се справи с ролята. Самият той казва, че гледайки филма, няма забележки към представянето си.

На фона на тези изказвания се появиха и твърдения, че режисьорът на филма Сам Тейлър Джонсън също планира да напусне продукцията заради постоянните си конфликти с авторката на книгата Е.Л. Джеймс

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com