Джанет Джексън станала мюсюлманка

14307
Джанет Джексън станала мюсюлманка
Снимка: Getty Images / Guliver

Певицата Джанет Джексън е приела исляма след сватбата си с Уисам Ал Мана през 2012 г. и дори е направила по-скромни сценичните си костюми за турнето, стартирало на 31 август, съобщава Контактмюзик.

49-годишната сестра на Краля на поп музиката Майкъл Джексън е омъжена за милиардера Уисам ал Мана, който е мюсюлманин. Джанет е получила пълна подкрепа от семейството си за смяната на религията.

Трети брак за Джанет Джексън, този път за милиардер

Американската певица Джанет Джексън и катарският милиардер Висам ал-Мана са се омъжили в края на 2012 година, пише БГНЕС. Сватбата е би...

"Дните на неприлични танци на сцената и на дръзките тоалети вече са минало за Джанет", коментират нейни близки. Зорки фенове не пропускат да отбележат, че тя приключва спектаклите си от турнето Unbreakable с думите "Иншаллах", което означава в свободен превод "Ако Аллах го пожелае" или "С Божията помощ".

Междувременно Джанет Джексън отмени участието си в мегаконцерта в "Ем Джи Ем гардън арина" в Лас Вегас, където гастролираха Кание Уест, "Колдплей", "Дюран Дюран", Лил Уейн, Давид Гета и други. Тя оправда отсъствието си със силни болки в ухото, които не й позволили да пътува със самолет.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com